2 March 2016

New Nail Polish Love

essieladylikeP2291407
essieladylikeP2291449
essieladylikeP2291430
essieladylikeP2291415
essieladylikeP2291468

Muutama viikko sitten kirjoittelin punaisesta kynsilakkaihastuksestani, mutta tällä viikolla oon löytänyt uuden, vähän neutraalimman lakkaihastuksen, nimittäin Essien Lady Liken. Tää lakka on pyörinyt mun laatikossa jo useamman viikon ajan, pidempään kuin se joulun jälkeen ihastuttanut L'oréalin Scarlett Vamp, mutta talven synkässä pimeydessä ei tähän vaaleaan lakkaan tullut kuitenkaan tartuttua. Nyt kun ulkona on valoisaa jo yli kymmenen tuntia vuorokaudessa, ja hyvällä tuurilla paistaa vielä aurinkokin, niin tällainen keväisempi sävykin tuntuu taas paljon ajankohtaisemmalta.

Laadun ja todella monipuolisen sävyvalikoiman lisäksi tykkään Essien lakoista myös niiden nimien takia. Mun mielestä on ihan mahtavaa, että brändi oikeasti miettii tuotteilleen nokkelia, sävyjä hyvin kuvaavia nimiä, eikä pullon kyljestä löydy vain esimerkiksi pelkkää tylsää numerosarjaa. Tää ehkä hieman vaaleanpunaiseen taittava nudesävykin on onnistuttu nimeämään todella sopivasti, sillä fiilis todellakin on melko lady like kun tätä sävyä kynsissä katselee.

Uusi kynsilakkasuosikki tälle keväälle on siis löytynyt! Mitä olette mieltä tästä ja onko teillä jotain ehdottomia kevätlakkalemppareita? 

A few weeks ago I wrote about my red nail polish love but this week I've found a new, little more neutral love, Essie's Lady Like that is. I've had this nail polish in my drawer for multiple weeks, longer than the L'oréal Scarlett Vamp which I fell in love with after Christmas, but during the most dark and miserable time of the year I just didn't feel like picking this one up. Now when we have 10 consecutive hours of daylight in 24 hours, and the sun might even be shining, a springier shade like this feels much more suitable. 

Besides the quality and the wide range of shades, I really like Essie's nail polishes because of their names. In my opinion it's great that the brand really puts some thoughts and effort into naming their products in a fun and descriptive way instead of using just boring number sequences. The name of this pinkish nude shade is really appropriate too, as I truly feel quite lady like when I'm wearing this. 

So I've found my new nail polish love for this spring! What do you think of the shade, and do you have any special spring nail polish favourites? 
SHARE:

6 comments

 1. Tosi kivan värinen lakka! Mulla alkaakin just yksi Essien nudelakka (Muchi muchi) loppua ja pitäisi ostaa jotain uutta, voisin tätä ehkä kokeilla! Essien lakat on kyllä ihania, harmi vaan että ne on pikkusen hintavia. Tai toisaalta onhan sen pullonkin tilavuus isompi, joten ei kai se loppujen lopuksi ole edes kalliimpaa kuin muut lakat! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se Muchi muchikin näyttää niin kivalta! Ja hei mä en ookaan ajatellu tota hinta-asiaa siihen tilavuuteen nähden, vaan aina vaan voivotellut korkeaa hintaa! Nyt kun sanoit sen noin, niin eihän ne tunnukaan enää yhtään niin hintavilta ;))

   Delete
 2. The color is very fitting for spring. I love essie polishes as well! The color 'peak show' is one of my favorites for spring :D
  www.simplynancyblog.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Essie polishes really are the best ones I've tried so far! Had to take a look on peak show and it look so beautiful too :) xx

   Delete
 3. lovely blog :) Happy Friday! :)
  I am new follower :)

  http://itsmetijana.blogspot.rs/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I'm super glad to hear that! :) xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig