27 June 2016

Home Goals

Home decor inspiration
Home decor inspiration

Nyt kun tietää että syksyllä koittaa muutto omaan kotiin, niin kaikkia sisustusjuttuja on alkanut katselemaan ihan eri tavalla. Lapsena äidin kanssa sisustuskaupoille lähteminen oli yksi tylsimmistä asioista mitä tiesin, ja Ikeaankin lähdin mukaan aina vaan pehmiksen toivossa. Ja vaikka pikku hiljaa kotijutut ja sisustaminen on alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän, niin vielä vuosikin sitten en osannut intoilla sisustusjutuista yhtä paljon kuin kaverit. Nyt tilanne on kuitenkin ihan toisenlainen ja voisinkin käyttää vaikka kuinka paljon aikaa selaten Pinterestiä, blogeja ja sisustuslehtiä, ja vain imeä itseeni sisustusinspiraatiota. Ja käyn myös enemmän kuin mielelläni niissä sisustusliikkeissä katselemassa ja hypistelemässä kaikkea ihanaa. 

Yllä olevaan kollaasiin kokosin Pinterest-boardistani muutamia sisustusinspiraatiokuvia, joista näkee kyllä hyvin minkälainen sisustustyyli muhun ainakin tällä hetkellä iskee. Paljon vaaleita sävyjä ja pintoja, kontrastiksi mustaa, graafisia muotoja ja kuvioita, ja kukkia sekä viherkasveja tuomaan vähän väriä ja elämää. Tiedän, että mitään suuria muodonmuutoksia en voi tulevassa kodissani tehdä, mutta toivottavasti saan hankittua edes joitain pieniä juttuja, joilla viedä sisustusta vähän tähän suuntaan. 

Miltä teidän unelmakodissa näyttäisi? Onko kellään yhtään samankaltainen sisustustyyli kuin mulla? 

Now that I know I'm going to move from home this Autumn, I've been looking at home decor things in a completely different way. When I was a child, going decoration shopping with mum was one of the most boring things I knew, and I only went to Ikea with her with hopes of getting a soft ice from there. And even though I've been slowly getting more into interior, I still wasn't as keen on it a year ago as my friends were. Now the situation is completely different and I could spend ages browsing through Pinterest, blogs and home decor magazines just searching for inspiration. And I also find it really enjoyable to go into those decor stores and look and touch all those lovely items on display.

I gathered a few decor inspiration pictures from my Pinterest board to the collage above, and you can clearly see what kind of decoration style appeals to me, at least for now. A lot of light tones and surfaces, black to add a bit of contrast, graphic figures and patterns, and flowers and other houseplants to bring some colour and life to the space. I know I won't be able to do any huge makeovers to my future home, but hopefully I can get some little things to take the decor a bit into this direction. 

What would your dream home look like? Does anyone have a same kind of taste in home decor as me? 
SHARE:

6 comments

 1. Voisin vaikka heti ottaa noista minkä tahansa sisustuksen itelleni :-D Ihania!

  ReplyDelete
 2. Tosi ihania inspiraatiokuvia! Mäkin tykkään tuon tyylisestä sisustustyylistä. :)

  There will be sunshine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että tykkäät, tän tyylinen kämppä ois kyllä aika unelma! :) xx

   Delete
 3. Ootko saanut jo hankittua Skotlannista itsellesi asunnon? Mikä siellä yleensäkin on opiskelijoiden asumistilanne, onko yliopistolla kampusalue missä opiskelijat asuvat vai hankitaanko asunnot yksityisiltä markkinoilta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo asunto on odottamassa! Ja siellä on sekä opiskelija-asuntoloita, mutta koska niitten kapasiteetti on tietty rajallinen niin osa hakee sitten yksityisiltä markkinoilta :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig