26 January 2018

9 x What I Did in Finland

Kaksi viikkoa Suomessa on hujahtanut ohi kuin siivillä, ja huomenna illalla onkin aika lentää takaisin Glasgow'hun. Ihan rehellisesti sanottuna suurin osa näistä kahdesta viikosta on kulunut ihan vaan kotona hölläillen, mutta kyllä näiden parin viikon aikana on ehtinyt muutakin tekemään! Kaksi viikkoa pelkkää kotona makaamista tekisi mut hulluksi, mutta nyt tuntuu että on ollut hyvässä balanssissa sitä makaamista ja menemistä niin, että oon valmis taas maanantaina aloittamaan uuden lukukauden.

Two weeks in Finland has gone by flying, and tomorrow evening it's time for me to fly back to Glasgow again. To be perfectly honest with you, I've spent most of these two weeks just lazying around at home, but I have had some activities and more interesting things going on during these couple of weeks too. Doing absolutely nothing for two weeks would probably just drive me insane, but now I feel like I've had a good balance of doing nothing and doing something, and I actually feel ready to start a new term in uni next Monday.

visiting-finland professional-check-blazer-outfit-helsinki-finland

- Oon ehtinyt viettämään ihan kokonaisen päivän alkaen brunssista ja jatkuen aina myöhään yöhön tanssien parhaiden ystävien kanssa yhden meistä tupareita juhlien. On niin harvinaista herkkua että me kaikki kuusi päästään samaan aikaan saman katon alle, kun asutaan melkeinpä kaikki eri kaupungeissa.

- Kävin myös leikkauttamassa tukkaani taas lyhyemmäksi, ja tällä kertaa pääsinkin meidän vakkarikampaajan käsittelyyn jonka tuoliin en ollut istunut muutamaan vuoteen.

- Pääsin seuraamaan Urheilugaalaa Hartwall Areenalle kun veljeni esiintyi gaalan avaustanssinumerossa. Tanssi on edelleen lähellä sydäntä ja on aina ihan mieletöntä päästä seuraamaan upeita esityksiä. Päällä urheilugaalassa oli tämä kuvissa näkyvä asu - punaiset bootsit jalassa totta kai! ;)

- I've spent a whole day starting with brunch and ending with dancing to the nigh with my very best friends as we celebrated one of us getting a new flat. It's a rare treat that all six of us manage to be at the same place at the same time since we all live in different cities.

- I also went and got my hair shortened again, and this time I actually had an appointment with a hairdresser we've known for years but to whose chair I haven't sat in a long time.

- I also got to go to the Finnish Sports Gala and watch my brother perform in the opening dance. Dance is still something that's close to my heart and I absolutely love watching amazing performances. On the day I was wearing this outfit that you can see in these pictures - red boots included of course! ;)

fashion-blogger-outfit-finland

Primark coat // Next blazer // Zara trousers // River Island shoes // BikBok scarf

Shop the Look

winter-fashion-inspiration-helsinki-finland fashion-inspiration-brass-earrings

- Kahteen viikkoon on mahtunut myös niin kahvi- kuin viinitreffejäkin ystävien kanssa.

- Pääsin myös vihdoin ja viimein treffaamaan kasvotusten muutamia ihania kanssabloggaajia ja samalla yliviivaamaan DeliberiK7:n mun "Helsingin kahvilat/ravintolat to go" -listalta.

- Tuli myös pitkästä aikaa mentyä ihan kunnolla leffaan, kun käytiin katsomassa Yösyöttö. Ei ehkä se leffa, jonka olisin itse valinnut, mutta yllätti positiivisesti!

- Ja totta kai Suomessa ollessa on täytynyt myös shoppailla Lumenen ihonhoitotuotteita, vaikka Lumenea saakin nykyään tilattua myös Feel Uniquelta. En kuitenkaan voinut vastustaa joulupakettia, joka oli Stockalla -60% alennuksessa, varsinkin kun viimeaikaiset lentämiset ja lomarutiinit on saaneet ihon taas huonompaan kuntoon.

- During these two weeks I've also had time to have some coffee as well as wine dates with friends.

- I finally had the chance to meet some lovely blogger friends in person, and at the same tick off DeliberiK7 from my 'Helsinki cafes/restaurants to go' list. 

- I also went to the cinema for the first time in ages. And it's been even longer since I've watched a Finnish film!

- And of course when in Finland, I've had to shop some Lumene skincare products, although they're now also available on Feel Unique. I simply couldn't resist the -60% offer on Christmas packages, especially since all the flying and 'holiday routines' lately have made my skin much worse again.

winter-outfit-helsinki-cathedral-finland two-weeks-in-finland

- Maanantaina täytin kansalaisvelvollisuuteni ja kävin antamassa ennakkoäänen Presidentinvaaleissa. Onneksi olinkin Suomessa juuri nyt ennakkoäänestyksen aikaan, niin sain superkätevästi hoidettua äänestämisen. Ja hei, jos siellä ruudun toisella puolella on joku, joka ei vielä ennakkoon käynyt ääntään antamassa niin sitten sunnuntaina ehdottomasti äänestämään!

- Olin myös ensimmäistä kertaa vuosikausiin vanhalla kunnon kuntosalilla! Viime aikoina jooga, pilates, kotitreenit ja satunnainen lenkkeily on ollut enemmän mun juttu, mutta kun kerran ilmaisen kokeilukerran sai niin pitihän se tietysti käydä testaamassa. Ja kyllä muuten tuntuikin hyvältä taas pitkästä aikaa!

- On Monday I also voted in advance in the Presidential election. I'm so glad that my visit and the advance voting were at the same time so I could easily fulfil my duty as a citizen and vote. 

- And something I did for the first time in years: I actually went on a good old gym! Lately I've been doing yoga, pilates, home workouts or went on the occasional walk/jog, but because I got a free trial voucher obviously I had to use it. And it actually felt really good!

winter-fashion-inspiration-helsinki-finland

Huomenna on tosiaan aika lentää Amsterdamin kautta takaisin Skotlantiin, mutta tänään suunnataan vielä perheen kanssa dinnerille SYÖ Helsinki -viikkojen myötä, ja iltalennon ansiosta huomenna on vielä päivällä aikaa käydä kuvailemassa Talvipuutarhassa.

Suomi ja Helsinki on kyllä aina yhtä ihania, nähdään taas toukokuussa!

Like I said, tomorrow I'm flying back to Scotland via Amsterdam, but today we've got a family dinner out planned and since it's an evening flight we still have time for a photoshoot tomorrow too. 


It's always lovely to be back in Finland and Helsinki, see you again in May! 

Find Me:

Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

2 comments

  1. Tää oli kiva postaus ja oli ihana päästä vihdoin näkemään eilen!<33

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin todella oli! Kesällä ehdottomasti uudestaan! ♥︎ xx

      Delete

Blogger Template Created by pipdig