29 January 2018

Monday Motivation

monday-motivation-coffee-in-bed

Maanantait ei oo koskaan ollut mulle mitenkään vaikeita päiviä, vaan itse asiassa mä kuuluun siihen ilmeisesti melko pieneen joukkoon ihmisiä jotka oikeastaan tykkää maanantaista. Maanantai on mun mielestä paljon parempi ja kivempi kuin vaikkapa torstai. Uudessa viikossa on aina uuden alun tuntua, vähän samaan tapaan kuin uudessa vuodessakin, ja rakastan sitä mun sunnuntaihetkeä kun istun kalenterin kanssa alas ja katson mitä kaikkea tulevalla viikolla tulee tapahtumaan ja tarpeen mukaan lisäilen, täydentelen ja suunnittelen sinne puuttuvia juttuja.

Maanantaissa on jotenkin aina sellaista hyvää draivia ja tekemisen meininkiä, joka mulla ainakin loppuviikkoa kohden yleensä hupenee. Mutta kai se on toisaalta ihan loogistakin, että viikonlopun lepäilyjen jälkeen uuden viikon jaksaa aina aloittaa uudella ja paremmalla energialla.

Mondays have never been that difficult days for me, rather I belong to that apparently quite a small group of people that actually really like Mondays. In my opinion Monday is way better than Thursday for example. New week always brings me the feeling of a fresh start, just like a new year does, and I love that Sunday moment of mine when I sit down with my diary and see everything I've got planned for the following week and add in missing things if necessary. 

I feel like I've always got that good drive and hustle going on on Mondays, that I usually tend to lose towards the end of the week. But I guess it's only logical that after resting on weekends you start the week with a new, better energy. 

morning-coffee morning-coffee-in-bed monday-motivation-white-bedsheets monday-motivation-morning-coffee

Tänään onkin vielä vähän erityisempi "uuden alun maanantai", kun on aika palata taas muutaman viikon jälkeen takaisin yliopiston käytäville ja luentosaleihin, ja heti tänään vieläpä täysin uuden kurssin pariin: Event Delivery and Management. On kyllä muutenkin tapahtumantäyteinen maanantai mun makuun ja uusi viikko pääsee käynnistymään ihan kunnolla, sillä luentojen ja seminaarien välissä on kalenteriin merkitty vielä workshoppia ja illalla suuntana on Glasgow'n Vapianon avajaiset. Eli ei muuta kuin new week new start ja bring it on! 

Onko ruudun toisella puolella muita maanantai-faneja?

Today is actually not just any typical 'fresh start Monday', as today I'm returning to university again after being off for a good few weeks over Christmas. And it'll be straight to a completely new module: Event Delivery and Management. Today will be quite an eventful Monday anyway, which is just how I like it, since between lectures and seminars I'm attending a workshop and there's also the opening party of Vapiano Glasgow marked down to my diary. All I can say is new week new start, and bring it on! 

Any other Monday fans out there? 

morning-coffee
Pictures of me by Tanja K. / Terapia&Kuva,  editing by me

Find Me:
SHARE:

6 comments

 1. Mä rakastan kans maanantaita. Siinä on just se ihana tunne ihan kun aloittaisi jotenkin puhtaalta pöydältä. Ja tosiaan viikonlopun jälkeen on aina energinen olo. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just näin! Ihanaa että siellä on muitakin maanantain ystäviä :) Ihanaa viikon ekaa päivää sulle Kata ♥︎ xx

   Delete
 2. Tämän postauksen kuvat ovat niin tunnelmallisia ja kauniita!♥︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti Henna, ihana kuulla että tykkäät! Näistä kuvista tuli kyllä omastakin mielestä tosi kivoja :) xx

   Delete
 3. Love these photos babe! You look gorgeous! It depends on the kind of Monday if I'm a Monday person haha! 🙈

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you lovely! So glad to hear as I personally really like these photos too! ♥︎ Haha I get what you mean but it's all about your attitude ;) xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig