12 February 2018

3 Fashion Brands on My Radar

New Yorkin muotiviikot käynnistyi viime viikolla ja aloitti koko neliviikkoisen muotiviikko-hulinan. Muotiviikkojen näytöksistä tykkään itse aina tsekata vähintäänkin ne omat lempparit tai paljon puhuttavat näytökset, ja joitain omia suosikkejani oon aiemmin jakanut blogin puolellakin (mm. täällä).

Tällä kertaa postauksen aiheena ei oo niinkään ne mun ehdottomat suosikkibrändit, vaan brändit jotka on niin sanotusti mun tutkan alla tällä hetkellä. Nää on sellaisia brändejä, jotka ei ehkä suurelle yleisölle ole vielä tuttuja, mutta joita itse pidän silmällä ja uskon että näistä brändeistä kuullaan vielä!

New York Fashion Week started last week, and as per usual it kickstarted the full 4-week fashion month. From the fashion week shows I like to check at least my favourite brands or the shows that everyone seems to be talking about, and I've shared some of my favourites from previous seasons here on the blog too (here, for instance). 

This time the post is not about my all-time favourite brands, but the brands that are on my radar so to speak. These are brands that the majority of people might not recognise yet, but I'm keeping my eye on and think that these brands will become big!

teija-eilola-fashion
Teija Eilolan TEIJA-brändiä oon seurannut mielenkiinnolla jo useamman sesongin ajan, ja on ollut huippua nähdä miten tämä Lontoossa perustettu brändi ja suomalainen suunnittelija on niittänyt mainetta ja suosiota maailmanlaajuisesti. Brändillä on muun muassa ollut yhteistyömallisto Liberty-tavaratalon kanssa ja tämä on juurikin se suomalaistaustainen brändi johon Michelle Obamakin viime keväänä pukeutui. Laittakaa siis ehdottomasti tämä brändi muistiin!

I've been keeping a close eye on Teija Eilola's TEIJA for multiple seasons now, and it's been amazing to see how this London based brand and Finnish designer has gotten recognition all over the world. The brand has e.g. collaborated on a collection with Liberty's department store and last spring Michelle Obama was spotted wearing TEIJA's top. So note down this name and brand!

new-fashion-brands-anni-ruuth

ANNI RUUTH


Anni Ruuthin toinen toistaan kauniimpiin luomuksiin törmäsin viime keväänä Instagramia selatessa, ja kyseinen brändi lähti kyllä seurantaan heti. Jotenkin ihan taianomaisia ja satumaisia vaatekappaleita ja ihania hempeitä ja neutraaleja värejä. Anni Ruuthin höyhenluomuksia onkin näkynyt jonkin verran suomalaisessa mediassa ja pressissä pitkin vuotta, mutta uskon että brändi kyllä menestyisi kansainvälisestikin. 

I first came across Anni Ruuth's pieces on Instagram, and instantly clicked the follow button. The pieces get more beautiful one after another, and they have that magical fairytale-like vibe to them. Anni Ruuth's gorgeous feather pieces have been featured on Finnish media and press throughout the year, but I do believe the brand could definitely succeed on an international scale too. 
fashion-brands-you-should-know-sezane


Sézane on kahdesta muusta listan brändistä poikkeava, sillä a) se ei ole suomalainen, ja b) se toimii täysin "tehtaalta kuluttajalle" -periaattella ilman välikäsiä. Sézane onkin ensimmäinen pelkästään onlinessa toimiva ranskalainen brändi, tosin nykyään brändillä on kolme showroom-tyylistä liikettä: L'Appartemet ja La Librairie Pariisissa, sekä toinen L'Appartement New Yorkissa. Brändin tuotteet toki miellyttävät silmää nekin, mutta tuotteiden lisäksi Sézanessa kiinnostaa nimenomaan sen toimintamalli. Nykyään kun ihan kaikki siirtyy yhä enemmän ja enemmän onlineen ja kivijalkaliike toisensa jälkeen häviää katukuvasta, on mielenkiintoista seurata Sézanen toimintaa nimenomaan vain nettikaupan ja muutaman konseptiliikkeen voimin.

Sézane is a bit different from the two other brands on this list as a) it's not Finnish, and b) it operates with the 'from manufacturer straight to the consumer' model without intermediaries. Sézane is actually the first French brand ever that solely operates online, although today the brand does have three showroom type stores: L'Appartement and La Librairie in Paris, and another L'Appartement in New York. It's not only the products that I like about this brand, but specifically that operating model. As everything is going more and more online these days and there's been a lot of talk about the disappearance of physical stores, it's interesting to follow Sézane and its online operating model with a few concept stores. 

Onko mikään näistä brändeistä teille entuudestaan tuttu? 

Do you recognise any of these brands? 

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig