26 February 2018

Sporty + Smart Continued

sporty-smart-outfit

Mitä pukeutumiseen tulee, mulla on ihan selkeästi nyt meneillään joku sporttikausi. Viime asupostauksessa sporttiset lenkkarit yhdistyi parisian chic -viboihin baskerin kanssa, ja tällä kertaa puolestaan vuorossa on sporttisen college-paidan ja hieman ylisuuren boyfriend-bleiserin yhdistelmä.

When it comes to dressing and style, I'm clearly going through some kind of a sporty phase right now. In the last outfit post sporty trainers got combined together with a beret and Parisian chic vibes, whereas this time it's all about a sporty sweatshirt together with an oversized boyfriend blazer. 

sporty-smart-fashion-inspiration athleisure-style-fashion-inspiration

Oon aina tykännyt bleisereistä ja business-tyylisestä pukeutumisesta (oonkin joskus sanonut että haluan tulevaisuudessa työn, jonne voin kipittää korot kopisten siisti jakkupuku päällä), mutta välillä on kiva yhdistää siistejä bleisereitä johonkin vähän rennompaan ja sporttisempaan. Ja välillä sitä vaan kaipaa päälleen jotain supermukavaa ja pehmeää pitkän päivän ajaksi, mutta bleiserin avulla rentouden saa helposti naamioiduttua vähän siistimmäksi kokonaisuudeksi.

I've always been one to really like blazers and business kind of style (I've even said that in the future I want a job that allows me to strut my stuff in a pair of heels and a smart suit), but sometimes I prefer combining smart blazers with something a bit more casual and sporty. And to be honest, sometimes I just want something super comfortable and soft to wear for a long day, but by adding a blazer to the look it's easy to camouflage the casualness to something a little bit more put-together. 

athleisure-style-winter-outfit-inspiration

New Look coat // Nike sweatshirt // H&M blazer // ASOS jeans // BikBok scarf // Reebok shoes // Marimekko bag

Shop the Look

sporty-and-smart-athleisure-styleathleisure-style-sporty-smart-outfit
Photography by Maria A., editing by me 

Oon jo pitkään ihaillut blogeissa, Instagramissa ja Pinterestissä vastaan tulleita bleiseri + harmaa kollari -comboja, mutta vasta nyt sain tosiaan itse aikaiseksi kokeilla samaa. Ensin pitkä päivä yliopistolla ja sen jälkeen illalla Kiehlsin järjestämään joogaa sisältävää tapahtumaan osallistuminen olikin tälle kokeilulle ihan loistava tilaisuus. Olo oli mukava koko päivän ajan mutta bleiseri piti kokonaislookin siistinä, ja illalla oli helppo vain riisua bleiseri pois päältä joogamatolle astuessa. 

Mitä mieltä te ootte sporttisemman ja siistimmän tyylin yhdistämisestä? Nappaako vai ei? 

I've been liking and pinning blazer + a grey sweatshirt outfits for a long time on other blogs, Instagram and Pinterest, but only just now I actually tried the look myself. I had a long day at uni followed by a yoga-including event hosted by Kiehls later in the evening, and I thought what could be a better occasion to try out this look. I definitely did stay comfortable throughout the whole day but the blazer kept the overall look somewhat smart, and in the evening it was easy to just remove the blazer before hopping on to the yoga mat.

What's your opinion on combining something sporty with something smarter? Yay or nay? 

Find Me:
Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, theblogjungle 

Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

10 comments

 1. Collegen ja bleiserin yhdistäminen toimii todellakin! :) Ja ihana toi Marimekon kassi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, kiva kuulla että toimii sunkin mielestä! Ja tää Marimekon kassi on kyllä ihana ja ennen kaikkea tilava hah! :D xx

   Delete
 2. Ihana asu. Lämpeän todellakin tälle sporttisen ja siistin yhdistelmälle. :) Ja vitsit sun tukka on ihana!

  x Charlotta Eve

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva look! Sopivan rento ja toi pitkä bleiseri on tosi hyvännäköinen, sopii sulle! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Marianne, viihdyin tässä lookissa jotenkin tosi hyvin itsekin! Samalla jotenkin niin 'mua', mutta silti vähän jotain uutta ja erilaista :) xx

   Delete
 4. Ei oo varmaan sulle mikään yllätys, että mulle nappaa todellakin! :D Mä tykkään viedä vielä pidemmälle ja yhdistää esim. jonkun tyllihameen tähän tyyliin. :) Ihana asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih no ei oo! Ihanaa että tää on sun mieleen, oot ite niin style queen ♥︎ Ja mä kyllä niin näkisin sut tällasessa lookissa nimenomaan vielä jonkun ihanan tyttömäisen tyllihameen kanssa ;) xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig