28 February 2018

February Favourites

beauty-flatlay-february-favourites

Kuka muistaa vanhat kunnon kuukauden suosikit -postaukset? Muutama vuosi sitten nämä oli ihan kuukausittainen traditio melkeinpä jokaisessa blogissa, mutta nykyään kuukausittaisia suosikit-postauksia näkyy aina vain vähemmän ja vähemmän. Omastakin blogistani lemppareiden listaaminen joka kuukausi on jäänyt pois ja sen sijaan (ja monen muun tapaan) suosikkituotteista tulee kirjoiteltua ja vinkattua aina kun siihen tuntuu olevan aihetta. Kuukausittaiset suosikit ei siis oo tekemässä paluuta tämänkään blogin sisältöön, mutta koska nyt helmikuun aikana oon testaillut ja löytänyt paljon uusia ja vanhoja kivoja tuotteita, päätin herättää "kuukauden suosikit" -henkiin näin yhden kuukauden ajaksi.

Who still remembers monthly favourites posts? A few years ago they were a common feature on pretty much every single blog, but nowadays it seems that not as many bloggers are sharing their monthly favourites anymore. I've also let go of the monthly tradition, and instead (like many other bloggers) sharing my favourites whenever it seems suitable and fit. Monthly favourites are not making a comeback here either, but as during the month of February I've tried and found some great old and new products, I decided to wake monthly favourites alive for one month again. 

remington-curling-wand-the-ouai-texturing-hair-spray

Remington curling wand & The OUAI Texturising Hair Spray

Viime viikkojen aikana oon taas innostunut hiusten kihartamisesta ihan kunnolla. Kiharien tekemisessä mulla on apuna Remingtonin tasapaksu kiharruspuikko, jolla tulee omaan makuuni juuri sopivannäköistä ja -kokoista kiharaa. Kiharoiden kiinnittämiseen puolestaan oon käyttänyt The OUAI:n tekstuuria antavaa hiuslakkaa. Suihke on todella hienojakoista eikä siis jätä tukkaa ollenkaan koppuran tuntuiseksi, mutta silti se pitää kiharat paikoillaan koko päivän - jopa tuulisessa säässä!

During the last few weeks I've really loved curling my hair again. To do my curls, I use the thick Remington barrel/wand, which creates just the perfect curls in my opinion. As for securing and setting the curls, I've been using The OUAI Texturising Hair Spray. As the name suggests, it gives my hair a nice texture so the curls hold for longer, and as the mist is super fine it doesn't leave a crunchy feeling but still keeps the curls in place all day long - even when it's windy outside!

mbotanicals-hydrating-beauty-balm

MBotanicals Hydrating Beauty Balm

MBotanicalsin täysin luonnollinen ja vegaaninen Hydrating Beauty Balm on ollut ahkerassa käytössä nyt superkylmillä keleillä kun huulet, kynsinauhat ja koko keho tuntuu huutavan lisäkosteutuksen perään. Kiinteä tuote muuttuu levittäessä öljymäiseksi, mutta se ei kuitenkaan jätä tahmeaa öljyistä tunnetta jälkeensä. Tää onkin ollut ihan jokailtaisessa käytössä erityisesti huulirasvana, mutta soveltuu käytettäväksi mille tahansa kuiville kehon alueille ja kavoille. Plussaa myös ihanasta luonnollisesta tuoksusta, jossa yhdistyy kamomilla, ruusu ja olibaani.

Completely natural and vegan MBotanicals Hydrating Beaty Balm has been in a frequent use now that it feels absolutely arctic and my lips, cuticles and whole body is craving for extra moisture. The product has a solid to oil formula, however it doesn't leave a sticky and oily feeling when applied to the skin. I've been using this every single night especially as a lip balm, but it's also suitable for any dry body parts and the face too. Hydrating Beauty Balm also has a lovely natural scent to it, consisting of chamomile, rose and frankincense. 

beauty-flatlay-charlotte-tilbury-joan-collins-cosmeticscharlotte-tilbury-moon-beach-joan-collins-cosmetics-lipgloss-lipstick

Charlotte Tilbury Beach Stick 'Moon Beach'

Tää vanha lemppari on päässyt viime aikoina taas uudelleen käyttöön. Poskipunan ja highlighterin hybridi helpottaa ja nopeuttaa erityisesti aikaisia aamuja, kun ei tarvitse pelata poskipunan ja korostuspuuterin kanssa erikseen, vaan voi sutia sekä väriä että kuultoa tän avulla poskipäille. Tällä saa todella kauniin värin ja hohdon kasvoille, ja voidemaisen koostumuksen ansiosta tuote myös pysyy kasvoilla koko päivän ajan eikä lähde varisemaan tai kulumaan. Beach Stick myös tuoksuu aivan taivaalliselle, vähän vaniljan ja kinuskin sekoitukselle, ja ruusukultaisesta pakkauksestahan ei varmaan tarvitse edes erikseen mainita?! 

This old favourite of mine has gotten out again in February. The blush meets highlighter hybrid makes especially early mornings a bit easier and quicker as I don't have to fuss with blush and highlighter separately, but can just use this 2-in-1 product to add some colour and shine to my cheekbones. This has a lovely colour and sheen to it, and thanks to the balmy texture it stays on all day. This Beach Stick also smells absolutely divine, like a mixture of vanilla and caramel, and I don't think I'll even have to mention the rose gold packaging?!

Joan Collins Cosmetics Glorious Gloss 'Piper' & Divine Lips 'Lady Joan' 

Joan Collins Cosmeticsin huulipuna ja -kiilto on olleet kuukauden yllättäjät! Oon viime aikoina uskaltautunut kokeilemaan välillä jotain muutakin huulipunaa kuin niitä ainaisia nudeja, ja ihan yllätyin itsekin kuinka paljon oon tykännyt tästä marjaisesta huulipunasta. Tästä huulipunasta saan myös aina paljon kehuja, joten ilmeisesti siitä tykkäävät muutkin! Puna tuntuu kosteuttavalta huulilla, on miellyttävä levittää, ja pysyy huulilla useamman tunnin ennen kuin kuluu kauniisti ja luonnollisesti pois. 

Huulikiilto on todella kauniin sävyinen eikä ollenkaan glitterinen, ja väriä levittyy huulille juuri sopivasti. Mitä tahmaisuuteen tulee, yllätti Glorious Gloss positiivisesti! Toki kiilto kuin kiilto on aina vähän tahmea huulilla, mutta tämä on ehdottomasti sieltä mukavimmasta ja huomaamattomimmasta päästä mitä olen kokeillut. Joan Collins Cosmeticsin tuotteille muuten myös peukku ylös upeiden, ylellisen tuntuisten ja näköisten pakkausten suhteen!

Joan Collins Cosmetics lipstick and gloss have been the ones to surprise me this month! Lately I've been venturing out from my trusty nudes when it comes to lipstick, and I was surprised by how much I've been enjoying wearing this berry hued colour. And people always tend to compliment me on my lip colour whenever I'm wearing this, so apparently other people are into it too! The lipstick feels smooth and moisturising on the lips, it's pleasant to apply, and stays on for a good few hours before wearing out naturally and beautifully. 

As for the lipgloss, the shade is gorgeous and not glittery at all, and you get just the right amount of colour onto your lips. When it comes to stickiness, Glorious Gloss was a positive surprise! Of course, pretty much every gloss out there has a level of stickiness to them, but this is definitely from the most comfortable and unnoticeable end of spectrum. Joan Collins Cosmetics also gets a thumbs up from me for their gorgeous, luxurious looking and feeling packaging!

Find Me:

I've been lucky to be gifted some of the products in this post, however all opinions are my own
SHARE:

6 comments

 1. Oih toi Beach Stick on ihanan sävyinen!<3 Hydrating balm kuulostaa kans hyvälle ja mielenkiintoselle, ihan parhaita tollaset monitoimituotteet jotka käy vähän kaikkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se kyllä on, just täydellinen persikkainen sävy! Ja hydrating balm on ollut ihan huippu nyt viime aikoina, oikeasti ei varmaan muita kosteusvoiteita edes tarvitsisi kun tuota voi läträtä niin kasvoille kuin kropallekin! xx

   Delete
 2. Multa löytyy itseltäni tuo sameinen kiharrin, mutta omaan hiuslaatuun se ei taida jotenkin sopia, tai sitten en vaan osaa sitä kunnolla käyttää. Se saattaa olla se ongelma. Omalla kohdalla kun ei tunnu pysyvän kiharat muuta kuin suoristusraudalla vääntäessä, vaikkeivät nekään koko päivää selviä. Pääsen kuitenkin ovesta ulos ilman että hiukset ovat jo ihan lässähtäneet. Ehkä tuo kiharrin sopis mulle sitten sellaseksi natural waves lookiksi, vaikka suoriksi paukahtavatkin melko nopeasti :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi! Tällä meinaan tulee kyllä todella kaunis lopputulos, ja itse en puolestaan osaa suoristusrautakiharoita ollenkaan! :D Ootko kokeillut erilaisia tuotteita kiharoiden tekemisen avuksi? Esim. juuri jokin tekstuuria antava voisi helpottaa myös niiden suoristusraudalla tehtyjen pysymistä :) xx

   Delete
 3. Ihania suosikkeja. Toi huulupunan sävy on kyl yks unelma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana! ♥︎ Ja tosiaan kivaa vaihtelua, kun oon aina tähän asti ollut enemmän nude-tyttöjä :D xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig