22 August 2018

VLOG: A Week In My Life



Aika laittaa taas uutta vlogia kehiin! Kyselin mun Instagramissa jokin aikaa sitten olisiko vlogille kiinnostusta, ja koska sieltä tuli paljon vihreää valoa niin ryhdyin tuumasta toimeen. Kieliasia mua itseäni mietityttää tosi paljon, mutta koska englanninkieliselle vlogille tuli enemmän kannatusta niin sillä mentiin ainakin tällä kertaa. Oli muuten todella hauskaa kuvata taas vähän erilaista sisältöä, varsinkin kun nyt kuvasin koko viikon ajalta kun taas muutama aiempi video on keskittyneet vain yhteen päivään. Nyt pääsette siis seuraamaan mun elämää viime viikon maanantaista perjantaihin, laittakaa kommenttia tulemaan että mitä tykkäsitte videosta ja minkälaisia videoita mahdollisesti haluaisitte jatkossa nähdä. Sen verran tästä nimittäin tykkäsin, että haluaisin nyt ehkäpä sukeltaa syvemminkin videoiden maailmaan!

It's time for another vlog again! A while ago I asked on my Instagram whether there'd be interest in me vlogging, and as so many people said yes I decided to get on it right away. The language thing is a little bit problematic though, but as an english vlog got more votes that's what I went with, at least this time. It was actually so much fun to create a bit different kind of content again, especially since this time I vlogged my week whereas the previous videos I've done have only concentrated on one day. So now you get to follow along my life from Monday to Friday last week, let me know what you thought of the vlog and what kind of videos you would possibly be interested in seeing in the future. I really liked doing this so I'm thinking about diving deeper into the world of videos!



Find Me:
SHARE:

2 comments

  1. Kiva video! :) Näitä ois kiva nähdä lisää, ehkä jotain esim. sun opintoihin liiittyvää? Vielä kehitysehdotuksena, että ainakin omalla laitteellani videon musiikit kuuluivat erittäin kovalla verrattuna puheääneen, joten jouduin hiljentelemään volyymia musiikin kohdalla ja lisäämään puheen kohdalla. Eli helpottaisi jos puhe ja musiikki olisivat about samalla voimakkuudella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentista ja palautteesta! Oon vielä editoinnin kanssa ihan vasta-alkaja, mutta hyvä että sanoit niin osaan kiinnittää volyymiin huomiota ensi videossa! :) xx

      Delete

Blogger Template Created by pipdig