14 December 2018

Small Independent Online Stores to Shop from this Christmas and Beyond

Viime viikolla vinkkasin ihanasta Nunuco Design Companysta, joka on pieni ja itsenäinen Jyväskylästä lähtöisin oleva brändi. Tällaisia pieniä brändejä on ihana löytää ja tukea, joten tässäpä tulee kolme muotibrändiä /-kauppaa lisää, joista tehdä ostoksia niin joululahjoiksi kuin muutenkin. Käykää tutustumassa!

Last week I wrote about the lovely Nunuco Design Company which is a small and independent brand established in Jyväskylä in Finland. I personally love finding and supporting small independent brands, so here are three other fashion brands / stores to support and shop from this Christmas and later on as well. Go and have a look! Ryan James Studio
40 Osborne Street, Glasgow, G1 5QN + Shop Small at St Enoch until 24th December + online at ryanjamesstudio.com

Pääosin miesten muotia ja lifestyle -brändejä, mutta valikoimaan on hiljattain tullut tuotteita myös naisille, erityisesti joululahjoja silmällä pitäen. Glasgow'n kivijalkaliikkeen lisäksi Ryan James Studio on pop up -tyylisesti St. Enoch -ostoskeskuksessa jouluaattoon asti, mutta nettikauppa toimittaa ympäri maailman.

Primarily mens fashion and lifestyle brands, but they recently added a few pieces for women to their selection too - with an eye out especially on those Christmas presents. Alongside the Osborne Street brick-and-mortar store in Glasgow, Ryan James Studio can be found in St Enoch Centre until the 24th of December, and the online store ships worldwide. Ajouter Store
Online at ajouter.store

Söpöjä asusteita aina koruista ja hiuskoristeista sukkiin ja aurinkolaseihin. Todella trendikkäitä tuotteita ja mun tekisi erityisesti mieli laittaa tilaukseen kaikki superkauniit korut, jotka on juuri sellaisia mun silmää just nyt eniten miellyttäviä: kultaisia, pääosin siroja ja kilpikonna- ja leokuosia yksityiskohdissa. 

Cute accessories from jewellery and hair accessories to socks and sunglasses. Super trendy products and personally I'm tempted to order all the gorgeous jewellery pieces that are exactly the kind I'm drawn to right now: golden, mostly dainty, and tortoise and leopard print in the details.Aadra Collection

Suomessa suunniteltuja ja eettisesti valmistettuja statement-korvakoruja, joiden koko tuotantoprosessissa on huomioitu myös ekologisuus. Korvakoruja on muutamaa eri mallia eri väreissä, ja materiaaleina puolestaan käytetään koivua ja hopeaa. 

Designed and ethically manufactured statement earrings from Finland. The brand pays attention to eco-friendliness throughout the whole manufacturing process, and the products are available in a few different models. As for the materials of the earrings, Aadra uses birch and silver. 

Find Me:
SHARE:

2 comments

 1. Oon itsekin yrittänyt löytää tuotteita Etsystä kun siinä samalla tukee itsenäisiä brändejä! Ensi vuoden kalenterini onkin sellaiselta brändiltä jonka löysin Etsystä. Myös 2018 kalenterini oli heidän - The Dear Diary. Tuo Ajouter Store näyttää sellaiselta josta voisi tulevaisuudessa hankkia jotain! Jos sulla tulee muita itsenäisiä brändejä vastaan, niin jaa ehdottomasti täällä blogissa/sosiaalisessa mediassa!

  Anu | Based On blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Etsy on huikea myös, sitä selaillessa menee helposti tunti jos toinenkin ja sieltä löytyy kyllä vaikka mitä! Ja hei ehdottomasti vinkkailen itsenäisistä brändeistä jatkossakin kun kerran kiinnostusta löytyy! ♥︎

   Delete

Blogger Template Created by pipdig