10 April 2019

6+1 All-Time Favourite Make Up Products

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Meillä kaikilla on varmasti ne omat suosikkituotteet, joihin voi aina luottaa ja joiden luokse palaa aina uudelleen ja uudelleen. Eikä muuten vaan kosmetiikassa, vaan ihan kaikkien muidenkin tuotteiden kanssa! Ikilempparit on ne tuotteet, joita ilman ei tunnu pärjäävän ja joista on ajan myötä tullut olennainen ja vakituinen osa elämää, vaikkapa sitä meikkirutiinia. Itse olen vuosien aikana kokeillut jos vaikka mitä meikkituotteita, mutta nämä ovat ne joista on tullut meikkipussin vakkareita ja joita ilman en enää osaisi kuvitella meikkaavani.

We all have our favourite go-to products that you can always count on, and to which you always return to time after another. And it's not only in cosmetics, but across all the different product categories! All-time favourites are those products that you feel like you basically can't live without and which have over time become an essential part of your day-to-day life, be it that make up routine for example. Along the years I've tried a variety of different make up products, but these are the ones that have become my make up bag essentials and without which I couldn't imagine doing my make up anymore.

make-up-flatlaylaura-mercier-translucent-loose-setting-powder

Laura Mercierin Translucent Loose Setting Powder -puuteri on ollut mulla melkein päivittäisessä käytössä nyt jo yli vuoden ajan ja sitä on edelleen reippaasti jäljellä, ja tämä puuteri on kyllä muutenkin ollut korkeamman hintansa väärti! Väritön puuteri sopii kaikille ihon väristä riippumatta, ja jättää iholle pehmeän ja mattapintaisen tunteen. Puuteri kiinnittää pohjameikin hyvin paikoilleen, mutta tuntuu silti kevyeltä, näyttää luonnoliselta, eikä tuki ihohuokosia.

I've been using the Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder almost on a daily basis for over a year now and there's still plenty of product left. And this powder has definitely been worth the bit higher price tag otherwise too! The translucent powder suits every skin colour, and leaves a soft matte finish to the skin. The powder sets your make up for the full day, but still manages to feel light, look natural, and it doesn't clog your pores. 

lumene-invisible-illumination-instant-glow-beauty-serum-estee-lauder-double-wear-foundation

Pari muuta pohjameikkituotetta jotka kuuluu mun ikilemppareihin on Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum ja Estée Lauderin Double Wear -meikkivoide. Invisible Illumination -kauneusseerumi on todella kevyt tuote ja muistuttaa ennemminkin ihonhoitotuotetta kuin meikkiä, ja sen sanotaankin kosteuttavan, kirkastavan ja parantavan ihon kuulautta ja tasaisuutta käytön myötä. Todellinen meikin ja ihonhoidon hybridi siis!

Estée Lauderin Double Wear on puolestaan todella peittävä, mattapinnan luova meikkivoide. Double Wear peittää punoituksen ja ihon virheet niin tehokkaasti, että tän kanssa en usein edes koe tarvitsevani erillistä peitevoidetta muualle kuin silmien alle katseen kirkastamiseksi. Tämä on sen verran tujua, että itse käytän Double Wearia lähinnä erityistilanteissa, mutta brändiltä on tullut markkinoille myös kevyempi versio, joka kyllä ehdottomasti houkuttelisi testaamaan!

Vinkki: Nämä kaksi tuotetta toimii todella kivasti myös yhdessä! Kun sekoittaa muutaman tipan Beauty Serumia Double Wearin kanssa syntyy todella kaunis lopputulos, joka on peittävä mutta silti kuulas ja luonnollinen!

Molemmat tuotteet löytyy esimerkiksi Nordic Feelin valikoimasta täällä, ja koodi 'SUPERWEEK' antaa viikon loppuun 14.4. asti 20% alennusta meikeistä kun tilaus ylittää 39€.

Two other base make up products that are some of my all-time favourites are the Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum and Estée Lauder Double Wear foundation. The Invisible Illumination serum is a really light product and it's almost more like skincare than make up, which is why it is also said to hydrate, brighten and perfect the luminance and smoothness of skin over time. A real make up and skincare hybrid! 

The Estée Lauder Double Wear foundation is instead a high coverage product that gives a matte finish. Double Wear hides my skin's redness and small imperfections so well that I often don't even feel like I need additional concealer elsewhere than under my eyes to brighter the dark circles. This is quite a heavy foundation and so I've been using it mainly on special occasions. However, the brand has recently introduced a lighter version to the market, and I'm quite keen on trying that at some point!

Tip: These two products also work super nicely together! When you mix a few drops of Instant Glow Beauty Serum to the Double Wear foundation you'll get good coverage but still quite a glowy and natural result!

lumene-true-mystic-volume-mascara-urban-decay-naked-basics-eyeshadow-palette

Toinen ikisuosikki Lumenelta on jo täällä blogissakin useampaan kertaan vilahtanut True Mystic Volume -ripsiväri, jota en voi kehua tarpeeksi ja josta aina vinkkaan kaikille ripsivärivinkkien perään kyseleville. Tällä saa ripsiin ihan mieletöntä tuuheutta ja volyymia, ja tästä löytyy myös vedenkestävä versio!

Urban Decay Naked Basics -luomiväripaletti on ollut mun luottopaletti jo pitkään. Tässä on just eikä melkein kaikki sävyt jotka tarvitsen siihen jokapäiväiseen arkimeikkiin, mutta usein tartun tähän myös näyttävämpää juhlameikkiä tehdessä. Multa löytyy myös enemmän sävyjä sisältävä Naked2 -paletti, mutta sitä tulee totta puhuen käytettyä enää todella harvoin kun tässä pienessä kompaktissa paletissa on kaikki mitä tarvitsen. Pienen kokonsa ansiosta tää on myös helppo matkoilla ja muutenkin mukana kannettavaksi.

Another all-time favourite from Lumene is the True Mystic Volume mascara that I've featured here on the blog a few times already. I just can't recommend this enough and always mention it whenever someone is asking for a mascara tip. This makes my lashes look so much fuller and voluminous, and it also comes as a waterproof formula! 

The Urban Decay Naked Basics eyeshadow palette has been my go-to for a really long time now. This has all the shades I need to do my everyday eye make up, but I also often gravitate towards this palette when I'm doing something a bit more dramatic for an evening make up look. I've also got the bigger Naked2 palette, but to be perfectly honest I don't tend to use that a lot anymore since this compact palette really has everything I need. And thanks to the small size it is also easy to take with me when travelling. 

mac-velvet-teddy-matte-finish-nude-lipstick

MAC:in Velvet Teddy on huulipuna jota sipaisen huulille kaikkein useimmin. Matta lopputulos ja nude sävy on täysin mun makuun, enkä yhtään ihmettele miksi juuri tämä puna on saavuttanut "kulttinuden" maineen. Ainoa huono puoli tässä on se että huulipuna on tosiaan mattapinnan jättävä, ja voi helposti tuntua hieman kireältä huulilla. Sama ongelma on kyllä oikeastaan kaikkien mattapunien kanssa, ja hyvä huulirasva punan alla auttaa paljon! MAC löytyy muuten nykyään myös Kicksistä, jossa on parhaillaan menossa kampanja, jossa monet huulituotteet MAC:in punat mukaanlukien on -20% alennuksessa.

MAC Velvet Teddy is the lipstick I swipe on my lips most often. The matte finish and nude shade are exactly what I like, and I'm not surprised that this lipstick has gotten the title of a 'cult nude'. The only downside to this is that because it is a matte lipstick it can easily feel a bit tight and dry to wear. However, the same problem applies to matte lipsticks in general, and a good lip balm underneath helps a lot! 

yves-saint-laurent-ysl-beauty-black-opium-perfume

Viimeisenä vielä se +1 joka ei ole meikkituote mutta kuuluu ihan ehdottomasti suosikkikauneustuotteideni joukkoon, eli YSL:n Black Opium -hajuvesi! Black Opium on ihan heittämällä yksi herkullisimmista tuoksuista joita olen koskaan kokeillut, ja vaikka mun tuoksujen kuvailutaidot ovat melko olemattomat niin tästä sanoisin ehdottomasti että tuoksu on seksikäs, naisellinen ja jotenkin vähän mystinenkin. Tällä hetkellä tämä mun pullo vetelee aika viimeisiään, eli tästä on tullut sellainen erikoistilaisuuksiin säästeltävä hajuvesi, mutta tämä oli mulla kyllä pitkään ihan päivittäisessä käytössä arkenakin.

Black Opium löytyy myöskin Nordic Feelin tuoksuvalikoimasta, ja koodilla 'TUOKSUT15' saa viikon loppuun saakka 15% alennusta kaikista normaalihintaisista hajuvesistä. 

Siinäpä ne mun ikilempparit meikkien ja hajuveden osalta, onko teillä mitään samoja?

Lastly that +1 which isn't exactly a make up product but still one that belongs on my list of all-time beauty favourites: YSL Black Opium perfume! Black Opium is hands down one of the most delicious scents I've ever used, and although my perfume description skills are pretty much non-existent I'd say that this one is definitely a sexy, feminine and somehow a bit mysterious scent. I've almost ran out of the perfume now so this has become the one I preserve for special occasions only, but I used to use this on a daily basis too. 

Those are my all-time favourite products when it comes to make up and perfume, do you have any of the same ones?

Find Me:
SHARE:

2 comments

 1. Kiva lukea tuosta double wearista, kun olen sen juuri ostanut itselleni testiin :) Olen kuullut siitä paljon hyvää, mutta myös muutamia pettyneitä arviota.

  Toivotaan, että saan siitä luottotuotteen itselleni :)

  Kivaa perjantaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omassa käytössäni Double Wear on kyllä tosiaan toiminut hyvin, mutta mäkin oon lukenut muutamia negatiivisia kommentteja! Toivottavasti se sopii sullekin ja saat siitä uuden luottomeikkivoiteen :) xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig