18 September 2019

My Favourite Autumn Shoes

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

autumn-shoes-2019-ecco-multi-vent-w-syksy-muoti-kengät

Jos mun asupostauksia täällä blogissa ja Instagram-fiidiä on seurannut tarkasti nyt muutamien viime viikkojen aikana, niin ei varmasti ole voinut välttyä näkemästä näitä Eccon valkoisia chunky sneakersejä. Ne on olleet mukana varmasti vähintään joka toisessa asussa, ehkä jopa useamminkin. Ja sen lisäksi mitä ne on näkyneet täällä digitaalisessa maailmassa, niin nämä möhkälelenkkarit on olleet käytössä ihan muutenkin valehtelematta melkein päivittäin. Niin kuin tässä aiemmin kesällä julkaistussa postauksessa mainitsinkin, olin aluksi aika lailla tällaisia isoja lenkkareita vastaan mutta nyt oon kyllä täysin kääntänyt kelkkani. Ne vaan tuntuu sopivan ihan kaiken ja minkä tahansa kanssa! Kesämekko? Toimii. Kynähame? Toimii. Trenssitakki? Toimii. Bleiseri? Toimii. Puvunhousut? Toimii. Ja sen lisäksi toimii myös farkkujen, leggingsien, lyhyempien hameiden, slip dress -mekon, shortsien ja oikeasti ihan kaiken muunkin kanssa!

If you have been reading my outfit posts here on the blog or have kept an eye on my Instagram feed these past few weeks, you cannot have missed seeing these white chunky sneakers by Ecco. They've been featured at least in every other outfit, if not more frequently even. And not only have they been featured many a time here in the digital world, but these chunky sneakers have also been on my feet almost on a daily basis otherwise too. As I already mentioned in this post from earlier this summer, I was quite against the chunky sneaker trend at first but now I've completely switched camps. They just seem to go with anything and everything. A summer dress? It's a match. A pencil skirt? It's a match. A trench coat? It's a match. A blazer? It's a match? Suit trousers? It's a match. And it's also a match with jeans, leggings, shorter skirts, slip dresses, shorts and honestly pretty much with every single other thing too!

scandinavian-fashion-blogger-minimal-streetstylestreetstyle-helsinki-scandiavian-autumn-fashion-syysmuoti-syksy-muoti-blogi-pukeutuminen

Bershka trousers // H&M t-shirt (men's) // Zara blazer // Ecco shoes (PR sample) // Unknown bag // Asos necklace

Shop the Look

chunky-sneakers-autumn-2019-ecco-multi-vent-w-syyskengät-lenkkarit-syksy-muoti

Yksi syy sille, miksi juuri nämä Eccon Multi-Vent W -lenkkarit on ihan mun suosikit, on se että näissä on Gore-Tex pinnoite! Ei tarvitse huolehtia kenkien pilaantumisesta Glasgownkaan sateissa, kun vanha kunnon Gore-Tex pitää kengät suojattuina. Kenkien pinta on nahkaa, eli oikein huollettuina ja pidettyinä ne tulevat kestämään vuosia, ja tyylikkään ulkomuodon lisäksi ne on taattua Eccon terveyskenkä-mukavuutta, ja näillä voisikin kävellä maailman ääriin. What's not to love, kysynpähän vaan?! Nää on tosiaan olleet ihan heittämällä viime viikkojen käytetyimmät kengät, ja pikku hiljaa alkaa näyttää siltä että nää on suunnilleen kasvaneet kiinni mun jalkoihin.

One reason why exactly these Ecco Multi-Vent W trainers are my favourite pair is the fact that they've got a Gore-Tex surround. Therefore I don't need to worry about wearing them even in the rainy Glasgow because I know the Gore-Tex material will keep the shoes protected. They've got a leather surface which means that when taken care of and maintained properly they will look good for years to come, and alongside the stylish look of the shoe they've got that guaranteed health shoe -like Ecco comfortability. What's not to love, right? Like I said, these have been hands down my most used pair of shoes as of late, and it really starts to seem like they might have become permanently attached to my feet. 

minimal-scandinavian-fashion-blogger-autumn-outfit-syksy-muoti-pukeutuminen-inspiraatio-skandinaavinen-tyyliminimal-scandinavia-streetstyle-outfit-minimalistinen-skandinaavinen-tyyli-muoti-inspiraatioautumn-2019-shoes-ecco-multi-vent-w-white-chunky-sneakers-syksy-syyskengät-muoti-bloggaaja-helsinki
Photograohed by: Suvi R.

Summa summarum, Eccon Multi-Vent W -lenkkarit on mun syksyn suosikkikengät koska: 
1) Tyylikäs ulkonäkö
2) Supermukavat jalassa
3) Gore-Tex!
4) Nahkaa, eli kestävät käytössä pitkään

Summa summarum, the Ecco Multi-Vent W trainers are my favourite autumn shoes because:
1) They look good
2) Super comfortable to wear
3) Gore-Tex!
4) They're leather, which means they stand the test of time

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig