23 August 2020

11 Favourite Things This Week

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

No enpä mä muutamaa päivää kauempaa malttanut sitten kuitenkaan pysyä poissa blogin parista, ja täällä ollaan taas tänään, tällä kertaa viikon suosikit -listauksen kanssa. Viikko kyllä kului ihan hujauksessa, ja ensi viikko onkin sitten jo elokuun viimeinen. Sieltä se syksy jo kovasti tekee tuloaan, ja ainakin eilinen sadepäivä sai mut jo ihan syksyfiiliksiin. Ja tästä syksystä on kyllä jotenkin ihan super hyvä fiilis, kaikkea jännää tulossa! Mutta nyt kuitenkin niihin tämän viikon suosikkijuttuihin. 

Suosikkipäivä: Vaikka koko viikko on ollut kokonaisuudessaan oikein hyvä, niin kyllä perjantai silti vie sen parhaimman päivän tittelin. Ihana aurinkoinen kesäpäivä, hyvin kulkeneet työt, ja vielä ensimmäisen työviikon jälkeen lasi punaviiniä ja staycation Kämpissä - ai että ♥︎ Paluu todellisuuteen olikin sitten lauantaina aikamoinen: kävely kotiin vesisateessa, pyykkitupa, kämpän siivous ja tyhjän jääkaapin täyttö 😂

So my blogging break lasted a grand total of six days, and today I'm back again, this time with a list of my favourite things from this week. The week flew by in a blink of an eye, and next week is already the last week of August. Autumn is definitely on its way, and yesterday's rainy weather made me feel the autumn vibes. But I've got such a good feeling about this autumn, lots of new and interesting things coming up! But now let's have a look at some of this week's favourite things. 

Favourite day: Although the whole week has been really good in its entity, it is Friday that gets the title of the best day of the week. Lovely summer weather, good day at work, and then finishing off the first week in the new job with a glass of red wine and a staycation in Hotel Kämp - pure bliss ♥︎ It was back to reality on Saturday though when walking back home in the rain without an umbrella, and spending the day doing house chores such as laundry, tidying & cleaning, and grocery shop 😂

Summer picnic on a beach - Kesä, piknik, ranta

Suosikkiuutinen: Tällä viikolla lähipiiristä on kiirinyt paljon hyviä uutisia, mutta ehkä kaikkein paras oli erään hyvän ystäväni ilmoitus työkuvioihin liittyen, mikä tarkoittaa että ystäväni myös jää tänne pääkaupunkiseudulle. Lähtökohtaisesti siis ainakin edellytykset näkemiselle ovat paremmat, kun välimatkaa ei ole montaa sataa kilometriä. 

Suosikkiostos: Jos tarkkoja ollaan, niin tämä ei ole tämän viikon ostos vaan jo viime viikon puolelta, mutta koska tilaus saapui tällä viikolla niin se sopii tähän kohtaan hyvin. Ja kyseessähän on siis Globe Hopen pestävät ja uudelleen käytettävät kangasmaskit! Tilasin tosiaan viiden maskin paketin, ja hintaa maskipaketilla oli 24,50€ ja siihen vielä postikulut päälle. 

Favourite news: There have actually been quite a lot of good news coming in from people around me this week. But I'm going to say that my favourite was when one of my best friends said that she'll continue working in the Helsinki area this autumn, which means that there isn't going to be hundreds of kilometres between us. So at least the circumstances for seeing each other a little more frequently are better. 

Favourite purchase: To be precise, I made this purchase earlier but it was only delivered this week so it fits this point perfectly. And that is reusable canvas face masks I ordered from Globe Hope. I got a pack of five masks, and they were 24,50€ plus shipping costs. 

Beach fashion photography - Rantamuoti, valokuvaus, muoti, bloggaaja

Suosikkihetki: No se perjantai-illan pehmeisiin hotellin lakanoihin nukahtaminen. 

Suosikkikirja: Oskari Saaren kirjoittama Aki Hintsa - Voittamisen Anatomia. Tää oli ollut mun lukulistalla vaikka kuinka pitkään, sillä olin kuullut kirjasta todella paljon hyvää! Kauhean pitkälle en vielä itse ole ehtinyt lukemaan, mutta so far so good. En ajatellut, että formuloiden maailmaan liittyvä kirja voisi koskaan kiinnostaa mua, mutta tämä on kirjoitettu jotenkin todella mielenkiintoisesti ja mukaansatempaavasti. 

Favourite moment: Crawling into the hotel sheets on Friday night. 

Favourite book: Voittamisen Anatomia (= the anatomy of winning) by Oskari Saari. It tells the story of Aki Hintsa, who was a sports doctor and worked in the world of Formula 1. I never thought I'd find a Formula related book interesting, but this had been on my reading list for quite a while as I had heard so many good things and recommendations about it. I haven't read that much yet, but so far so good, and it's written in an interesting and captivating way. 

Woman on a beach, white dress, straw hat, prosecco, picnic - Nainen rannalla, valkoinen kesämekko, olkihattu, piknik, kuohuviini

Pieces dress (similar) // H&M hat (similar)

Shop the Look


Suosikkisarja: The Hills - New Beginnings. Mä olin ihan älyttömän kova The Hills -fani joskus nuorempana, joten kun bongasin Kira Kososen Insta storysta että Ruutu.fi:ssä on nyt kaikki The Hills -kaudet tätä uutta, viime vuonna julkaisua uutta kautta myöten niin totta kai mun oli heti laitettava vanhan lempparisarjan uudet jaksot pyörimään kun missasin ne silloin kun ne julkaistiin. Ihan kaikkia vanhoja tuttuja ei uudella kaudella nähdä (esim. Lauren Conradia kaipaisin kovasti), mutta sen sijaan sarjaan on saatu vanhojen kasvojen rinnalle muita julkkiksia. Esim. toisesta vanhasta lempparisarjastani The O.C.:stä tuttu Mischa Barton on saatu uudelle tuottarille mukaan! Ihan samanlaista draamaa kuin silloin kymmenenkin vuotta sitten, mutta just siksi ihan parasta aivot narikkaan viihdettä 😄

Suosikkiasu: Mulla oli keskiviikkona päällä muun muassa tässä postauksessa näkyvä pitkä kukkamekko ja siinä päällä rento bleiseri, ja se kokonaisuus vie viikon lemppariasun tittelin. Asussa yhdistyi jotenkin tosi kivasti kesä ja syksy, naisellisuus ja rentous, ja vielä tietynlainen skarppius ja sporttisuuskin kun jalassa oli vielä lenkkarit. (Psst! Julkaisin perjantaina myös Instagram Reel -videon kaikista viikon työasuista, joten käykääpä kurkkaamassa sekin).

Favourite series: The Hills - New Beginnings. I used to be a huge The Hills fan when growing up, so when I spotted that a Finnish website has all of the seasons, including this latest one that was released last year, obviously I just couldn't resist. Especially since I missed these new episodes when they first came out. The new season doesn't have all of the old cast (e.g. Lauren Conrad, whom I'd really love to see), but instead there are a few new celebrity additions to the cast. For example Mischa Barton from The O.C., which is another old TV series favourite of mine! It's honestly all about the same kind of drama as ten years ago, but that's exactly why it makes such great TV 😄

Favourite outfit: On Wednesday I wore this floral maxi dress and an oversized casual blazer on top, and I'm going to say that that was my favourite outfit of the week. It was a combination of summer and autumn, feminine and casual, and also a certain kind of sharpness and sportiness as I wore a pair of trainers on my feet. (Psst! On Friday I posted an Instagram Reels video with all of the outfits I wore to work this week, so go and have a peek).

Beach picnic, Helsinki - Ranta, Helsinki, piknik, muoti

Suosikkiruoka / -ateria: Tätä ei ole vaikea valita - lauantain aamupala Kämpissä! Rakastan aamupalaa ylipäätään, ja hotelliaamiaiset nyt on vielä ihan oma kategoriansa. Vegaaniseen aamupalasettiin kuului muun muassa croissantti, juustoja ja levitteitä, pinaatilla ja herkkusienillä täytetty lettu, jogurttia, hedelmiä ja marjoja, ja vaikka mitä muutakin! 

Suosikkijuoma: Aamukahvi French press -pannulla valmistettuna. Jouduin luovuttamaan mun luona olleen perheemme Moccamasterin pikkuveljelleni, joka muutti perjantaina Tallinaan opiskelemaan, kun ilmeisesti kahvinkeitin oli joskus luvattu hänelle sitten kun veli muuttaa omaan kotiin. Sain kuitenkin toiselta pikkuveljeltäni hänelle käyttämättömäksi jääneen French press -pannun, ja siis vitsi miten hyvää kahvia sillä tuleekaan, vaikka käytän ihan samoja kahvinpuruja! 

Favourite food / meal: This is not difficult to choose - Saturday's hotel breakfast at Kämp! I absolutely love breakfast anyway, and hotel breakfasts are in their own category completely. The vegan breakfast included e.g. a croissant, cheeses and spreads, pancake filled with spinach and mushrooms, yoghurt, fruits and berries, and so many other things too! 

Favourite drink: Morning coffee brewed with a French press. I sadly had to let go of the coffee machine I've had thus far, as it is the one that was in our family house and apparently it had been promised for my little brother to take with him when he moves away from home. And he moved on Friday which meant that it was goodbye coffee machine for me. However, my other little brother had a French press that he doesn't use and gave it to me, and honestly it makes such good coffee even though I'm still using the same old coffee grounds! 

Woman on a beach picnic wearing a white dress and straw hat - Nainen piknikillä rannalla, valkoinen mekko ja olkihattu
Photography by Tanja K., editing by Pinja K.

Suosikkikohtaaminen: Äärimmäisen hämmentävä mutta sitäkin hauskempi kohtaaminen oli kun perjantaina törmäsin kadulla naiseen, jonka kanssa olen osunut muutamalle samalle joogatunnille nyt viime aikoina. Nainen moikkasi mua iloisesti, mistä hämmennyin täysin ja mulla meni hetken aikaa ennen kuin pystyin yhdistämään palaset ja tajusin kuka hän oli. Ei siis tosiaan olla mitenkään läheisiä tai tunneta entuudestaan, mutta tuo random törmääminen kyllä ilahdutti. 

Suosikkioivallus: Se, että mulla on oikeasti tietoa ja taitoa, joihin luotetaan. Tietynlainen itsensä epäily ja huijarisyndrooma on mulle aika tuttuja, mutta jo tämä ensimmäinen työviikko on osoittanut, että mulla ihan oikeasti on sen verran tietotaitoa, että mulle voidaan antaa myös vastuuta. Ja se on muuten ollut todella ihanaa huomata, ja tehnyt varmasti pelkästään hyvää! 

Favourite encounter: A little confusing but quite a funny encounter was when I randomly bumped into a woman that's been on some of the same yoga classes I've been going to lately. She said 'hi' with such an enthusiasm that I got really puzzled and it took me a while to connect the dots in my head and realise who she was. We're definitely not close or know each other from before, but that random encounter did bring a smile onto my face. 

Favourite realisation: That I actually have skills and abilities that other people trust. Self doubt and impostor syndrome are something I'm really familiar with, but this first week of my internship has already showed me that I actually do know things enough that I can be given responsibilities. And that has been lovely to realise, and I'm sure the impact it has had on me has been only positive! 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig