22 September 2020

The Chic Autumn Outfit to Make You Feel Like a Parisian

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Pariisi-tyylinen asu // Parisian style outfit

On yksi pettämätön syysasukokonaisuus, joka päällä fiiliksestä tulee yhtä tyylikäs, elegantti ja chic kuin pariisittarella konsanaan. Ja se on juurikin naisellisen hameen ja paksun neuleen yhdistelmä. Ja ihan erityisesti nimenomaan midihameen ja paksun neuleen yhdistelmä. 

There is one foolproof autumn outfit combination that never fails to make you feel elegant and chic like a true Parisian. And that is the combination of a feminine skirt and a chunky knit. And especially the combination of a midi skirt and a chunky knit. 
 
Kuinka pukeutua kuin pariisitar // How to dress Parisian

H&M knit (similar) // ASOS skirt (similar) // Furla bag (second hand, similar) // HushPuppies loafers (gifted, similar) // House of Elliott earrings (PR sample, similar) // Corlin Eyewear sunglasses (gifted, similar)

Shop the Look

Syysmuoti, pukeutuminen, hame ja neule, asuinspiraatio - Autumn fashion inspiration, outfit with midi skirt and chinky knit

Tässä asukokonaisuudessa fiilis tosiaan oli kuin pariisittarella, kun treffasin Inkaa aurinkoisena syyssunnuntaina. Tämä jo useampi vuosi sitten Asokselta tilattu valkoinen midimittainen vekkihame on kyllä sellainen vaate, joka saa fiiliksestä aina jotenkin super elegantin ja nimenomaan sellaisen, että hame päällä voisi viilettää pitkin Pariisin katuja. Pariisiviboja vielä lisäsi aurinkoisella Espalla kävely (tuleeko kenellekään muulle Espalla aina ihan Pariisi-fiilis?), ja kiitos lämpimän syyssään saatiin vielä istua ulkona terassilla chai lattejen äärellä. Niin, ja olihan sitä chain kaveriksi Pariisi-fiilistelyissä otettava vielä croissantkin, kun kerrankin oli myös vegaaninen tarjolla. 

I wore this outfit on a sunny autumn Sunday to meet with my friend Inka, and this outfit really did make me feel like a real Parisian. This white pleated midi skirt that I ordered from Asos a good few years ago already is an item that always makes me feel super elegant. And exactly like I could be floating around on the streets of Paris in it. What further added to my Paris vibes on that Sunday was walking on the sunshine filled Esplanadi, and thanks to the warm autumn weather we were able to sit outside with chai lattes in front of us. And in my full-on Paris mood I could not resist getting a croissant with my chai latte either, especially since there was a vegan one available for once. 

Pariisi-tyylinen tyylikäs asu syksyyn - Parisian styled elegant and chic autumn outfit
Pariisi-tyylivinkki - How to dress Parisian, style tips
Photography by Inka P., editing by Pinja K.

Ai vitsi mikä Pariisi-ikävä näitä kuvia katsoessa ja tätä postausta kirjoittaessa iskikään. Vaikka ei voi sanoa että viime vuosien aikana olisi muutenkaan tullut reissattua paljon muuta kuin Helsinki-Glasgow -väliä, niin jotenkin nyt kun matkailu on vielä rajoitetumpaa, niin totta kai hinku lähteä jonnekin on entistäkin suurempi. Ai että kun pääsisikin ihan oikeasti vaikkapa juuri sinne Pariisin kaduille. Viime aikoina myös aina tasaisin väliajoin päätään nostava Lontoo-ikävä on tullut taas mukaan kuvioihin, eikä sitä ainakaan helpota se että yksi parhaimmista ystävistäni muutti juuri Lontooseen opiskelemaan. Toivottavasti ehtisin ja pääsisin vielä kyläilemään. Mutta siihen asti Helsingin fiilistely ja mahdollisesti joku staycation saa riittää - onneksi Helsinki kuitenkin on aivan ihana myös syksyisin. 

Ja hei, nyt kun Pariisista oli puhe niin täytyy vielä mainita, että Ruttopuisto on toinen paikka Helsingissä, jossa mulle tulee aina ihan Pariisi-fiilis. Niissä katulampuissa vaan on sitä jotakin :D

Looking at these photos and writing this post really make me miss Paris. Although I can't say to have done a lot of travelling, except between Helsinki and Glasgow, these past few years, now that travelling is even more restricted obviously my desire for a change of scenery is even greater. Oh how I'd love to walk on the streets of that before mentioned Paris for instance. Lately I've also been missing London again, which is a feeling I get every so often. And what definitely doesn't help is that one of my best friends just moved to London to study there. Keeping my fingers crossed that I can go and visit before she leaves. But until then, Helsinki and possibly some kind of a staycation will have to do - and luckily Helsinki is lovely during autumn too. 

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig