26 September 2020

My Day as a Cool Street Style It Girl

Scandinavian street style

Instagram-seuraajat saivatkin jo hieman esimakua ja kurkistuksen kulissien taakse viime sunnuntaina, kun kuvattiin super hauskaa, mielenkiintoista ja itselleni täysin uudenlaista projektia. Ja tässäpä siis iltapäivän kuvausten lopputulos! Kuvattiin super cooleja street style -kuvia sekä promovideo kuvauspäivään, jonka valokuvaaja Angeline IlmastBeauty Dash -salongin meikkaaja-Daria ja stylisti-Juulia järjestävät 3. päivä lokakuuta. Postasin videon aiemmin viikolla Instagram Reelsiin, eli käykää sieltä kurkkaamassa liikkuvaa kuvaa. Ja hei, jos teitä kiinnostaa kuvauspäivä meikkaajineen ja stylisteineen, niin ottakaa tyttöihin yhteyttä!

Last Sunday my Instagram followers already caught a sneak peek and a look behind the scenes of a super fun and exciting project that was something I had never done before. And here are the final results of the afternoon! We shot these super cool street style shots and a promo video for a photoshoot day that the photographer Angeline Ilmast organises together with Beauty Dash MUAH Daria and stylist Juulia. I posted the video on my Instagram Reels earlier this week, so make sure to check that out as well!

Muotikuvaus Helsinki - Fashion street style editorial photoshoot

Nää kuvat on tosiaan jotain täysin erilaista kuin mitä oon yleensä tottunut kuvaamaan, mutta ai vitsi mä tykkään näistä! Jotenkin niin cooleja, ja sanoinkin tytöille että en yleensä koskaan näytä näin coolilta 😄 Aloitettiin tosiaan sillä, että istuin Darian penkkiin ja laitettiin meikit ja hiukset kuntoon. Siinä menikin itse asiassa varmaan suurin osa ajasta, koska kun meikki ja hiukset oli valmiina niin kuvat ja videot asuvaihtoineen saatiin purkitettua ihan super tehokkaasti. Oli kyllä niin kiva iltapäivä ja mielettömän hauskaa olla mukana tällaisessa projektissa. Angeline on vielä ihan älyttömän taitava kuvaaja ja kuvannut paljon myös kansainvälisillä muotiviikoilla, ja sen kyllä huomaa.

These images truly are something totally different than what I usually shoot, but I absolutely love these! They're just so cool, and I said to the girls as well that I usually never look this cool 😄 First Daria did my make up and hair, which was probably the most time consuming part of the afternoon. When the make up and hair were ready, the actual photoshoot with outfit changes was super quick and efficient. It really was such a lovely afternoon and really fun to be part of a project like this. And Angeline is obviously an incredibly talented photographer who has also shot international fashion weeks. And that really shows. 

Street Style in Helsinki
Syysmuoti, muotikuvaus Helsinki - Autumn street style, fashion photoshoot, Helsinki
Muotikuvaus Helsinki - Fashion photoshoot Helsinki
Syysmuoti, muotikuvaus Helsinki - Autumn fashion, street style Scandinavia
Muotikuvaus Helsinki - Fashion photoshoot Helsinki
Valkoinen t-paita, kultainen ketjukaulakoru ja nahkatakki - White t-shirt, golden chain necklace and leather jacket
Nainen ja take away -kahvimuki - Woman with a take away coffee cup
Syysmuoti, muotikuvaus, Helsinki - Autumn fashion, Scandinavian street style

Photography + editing: Angeline Ilmast

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig