30 March 2022

Uutta! Stylisti & Tyylikonsultti

Nyt on vihdoin tullut aika paljastaa, mitä täällä ruudun takana on puuhailtu ja järkkäilty tämä alkuvuosi. Olen nimittäin aloittanut tekemään stailauksia ja tyyli-/vaatekaappikonsultaatioita toiminimiyrittäjänä!

Stylisti & tyylikonsultti Helsinki

Stylisti & tyylikonsultti

Ajatus oman yritystoiminnan aloittamisesta on muhinut ajatuksissa jo pitkään, mutta nyt vihdoin koin ajan olevan sopiva ja elämäntilanteen muutenkin mahdollistavan sivutoimisena yrittäjänä stailauksien tekemisen. 

Muoti, tyyli ja vaatteet ovat olleet mun ehdoton ykkösintohimo oikeastaan koko elämäni ajan. Saan pukeutumisesta itse ihan valtavasti iloa ja mua pidemmän aikaa joko täällä blogissa tai Instagramissa  seuranneet tietääkin että liputan aina sen puolesta, että päällä olevan asukokonaisuuden täytyy tuoda kantajalleen hyvää oloa ja itsevarmuutta. Musta onkin todella harmi, kuinka moni kuitenkin kamppailee vaatekaapillaan inspiraation puutteessa, ja mun stailauspalveluiden missiona on auttaa jokaista löytämään se pukeutumisen ilo, inspiraatio ja luovuus vaatekaapilla. 

Täältä voitte lukea lisää, ja jos mun tyyli-/vaatekaappikonsultaatio tai stailaus kiinnostaa, niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen pinjakcontact@gmail.com. Ai että, oon tästä super innoissani ja toivottavasti tekin! 


Shortly in English: Something I've been working on behind the scenes the first quarter of the year: I've finally launched my styling / wardrobe consultant services!

Find Me: 

SHARE:

1 comment

  1. Kiitos positiivisesta tekstistä. Minulla tuli heti mieleeni, että voisit tarjota tyylikonsultointia ihan yritystasolla. Yritykset ottavat nykyään jos jonkinlaista vuokrakonsulttipalvelua, joten miksikäs ei sitten tyylikonsulttia. Tyylikonsultti voi olla yhtä arvokas sijoitus yritykselle kuin hetkeksi vuokrattu henkilöstöpäällikkökin. Muutoksen tuulissa voi käyttää monenlaista konsulttiapua.
    https://www.humansense.fi/palvelutarjonta

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig