24 August 2023

Tyylikkäänä takaisin toimistolle

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Elokuu ja erityisesti sen loppupuoli on aina epävirallisen virallisesti back to school / back to work / back to arki -aikaa. Elokuu on myös vaatekaapin päivitys -aikaa, sillä syksyssä ja töihin paluussa kesälomien jälkeen on samalla tapaa uuden alkua kuin uudessa vuodessakin. Ja henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että syksyssä on jopa enemmän sitä uuden alun energiaa kuin vuodenvaihteessa. 

Loppukesä ja alkusyksy onkin yhtä omaa suosikkiaikaani pukeutumisen suhteen. Tähän aikaan vuodesta huomaan aina kääntyväni taas takaisin hieman siistimpään ja klassisempaan pukeutumiseen rennon ja huolettoman kesän jälkeen. Bleiserit, kauluspaidat ja muut siistiin business casual -tyyliin lukeutuvat vaatteet inspiroivat ja päätyvät osaksi asukokonaisuuksia taas useammin. 

K-Citymarket naisten vaatteet
Tyylikäs toimistopukeutuminen

Ellen Tracy jakku // Fire&Glory neuletakki Lucy // Fire&Glory pitkä paitis Maya // Mywear Sophie ballerinat

K-Citymarketin naisten pukeutumisen valikoimasta löytyykin kattava tarjonta nimenomaan näitä kesän jälkeen toimistolle erinomaisesti sopivia vaatteita, kenkiä ja asusteita. 

Kurkkaa Cittarin naisten muodin valikoimasta ainakin nämä:

- Bleiserit
- Nahkatakit
- Kauluspaidat
- Farkut
- Neuleet
- Kengät
- Laukut

Työpukeutuminen inspiraatio
Työpukeutuminen asuinspiraatio
 
Cittarissa koko perheen vaatekaapin päivittäminen syyskuntoon on tehty todella helpoksi. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että valikoima vaihtelee myymälöittäin ja jos etsinnässä on jokin tietty vaatekappale suosittelen kurkkaamaan saatavuuden etukäteen verkkosivuilta tai sovelluksesta. 

Pukeutumisen kampanjat K-Citymarketissa

Vaatekaappia kannattaa päivittää Cittarissa nimenomaan nyt elo-syyskuun vaihteessa, ja hyödyntää erilaiset pukeutumisen tarjoukset ja kampanjat. Esimerkiksi torstaista keskiviikkoon 24.-30.8. kaikki Fire&Glory ja Ellen Tracy -vaatteet sekä naisten nilkkurit Plussa-kortilla -30%. Torstaista keskiviikkoon 31.8.-6.9. puolestaan kaikki kengät ja takit Plussa-kortilla -30%, niin naisten, miesten kuin lastenkin. Ja koko kampanjaviikkojen ajan erä huippubrändien vaatteita -50%. Ja kannattaa tosiaan kurkata valikoimaa hieman etukäteen jos etsinnässä on jotakin tiettyä, sillä myymälöiden valikoima tosiaan vaihtelee. 

#cittarihoitaa #kcitymarket

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig