4 September 2023

3 upeasti uudistunutta suomimuotibrändiä

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Suomalaiset muotibrändit

Ainoa varma asia on muutos. Eikä muotibrändit tee tässä asiassa poikkeusta. Kun maailma ympärillä muuttuu, niin myös brändien on muututtava ja uudistuttava. Viime aikoina myös monet kotimaiset brändit ovat syystä tai toisesta heränneet siihen, että pieni kasvojenkohotus olisi paikallaan. Brändiuudistus on helpommin sanottu kuin tehty, mutta ei suinkaan mahdotonta saada onnistumaan! Erityisesti nämä kolme suomalaista, melko perinteistäkin vaatebrändiä ovat hiljattain käyneet läpi upean muutoksen ja kasvojenkohotuksen. 

Kotimaiset vaatebrändit

Falla Finland mekko (pr-lahja) // Arket bleiseri* // Gina Tricot vyö* // New Balance kengät (samankaltaiset New Balance kengät*)

3 uudistunutta kotimaista muotibrändiä

Falla Finland

Falla Finland on tehnyt melko radikaalinkin muutoksen siinä suhteessa, että koko brändin nimi on muuttunut. Tämä entisenä Ritva Falla -merkkinä tunnettu suomalainen muotibrändi on tosiaan vasta muutama viikko sitten brändännyt itsensä uudelleen ja kulkee nyt nimellä Falla Finland. Falla Finlandia on ollut uudistamassa myös yksi suomimuodin tunnetuimpia nimiä, nimittäin Samuji-brändin perustaja Samu-Jussi Koski. Falla Finlandin brändiuuditus ja uusi mallisto onkin Samu-Jussi Kosken ja Falla Finlandin design-tiimin yhteistyön tulos. Uudistuneen brändin tuotteissa on edelleen tunnistettavissa Ritva Fallan juuret ja historia, mutta uudistuksen myötä brändi näyttää raikkaammalta ja modernimmalta. 

Voglia

Toinen hienon uudistuksen ja kasvojenkohotuksen tehnyt perinteinen suomalainen vaatebrändi on Voglia. Voglia on perustettu perheyrityksenä vuonna 1983, ja se on edelleen perustajasuvun johtama. Jokaisessa mallistossaan Voglia onnistuu pitämään kiinni juuristaan ja kunnioittamaan historiaansa, mutta tuomaan silti jotakin uutta ja nykypäivään sopivaa. Mallistojen vaatteiden siluetit pysyvät edelleen ajattomina ja klassisina, mutta esimerkiksi värit, printit ja yksityiskohdat tuovat modernimpaa fiilistä. 

Suomalainen muoti
Kotimainen muoti

Nanso

Myös Nanso kuuluu näihin perinteisiin suomalaisiin vaatebrändeihin, jotka ovat onnistuneet uudistumaan hienosti. Nanson juuret ovat 1920-luvulla, joten elinkaarensa aikana brändi on joutunut uudistumaan kerran jos toisenkin. Ja onnistuneista uudistuksista kertoo nimenomaan se, että brändi on edelleen voimissaan ja avannut juuri uuden liikkeen Helsingin paraatipaikalle kauppakeskus Kluuviin. Nansonkin tunnistaa edelleen Nansoksi, mutta siinä missä vielä muutama vuosi sitten brändillä oli jopa vähän kulahtanut ja mummomainen leima, on brändi ja mallistot nykyään nuorekkaan tyylikkäitä.

InstagramTikTokFacebookPinterestblogit.fi

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig