28 January 2014

16 days

image
a_A080850
a_1284318
a_1284315

Enää 16 päivää vanhoihin ja mulla alkaa olemaan kaikki valmiina. Tänään käytiin äidin kanssa hakemassa mun mekko ompelijalta kotiin ja kyllä mä vaan rakastan sitä palavasti! Hengailisin se päällä 24/7 jos vaan voisin :D Mun täti tulee tekemään mulle kampauksen ja meikin, vielä pitäisi vaan päättää että minkälaiset haluan. Onneksi tiedän, että voin luottaa lopputuloksen olevan hyvä vaikka antaisin tädilleni täysin vapaat kädet, sillä siitä asti kun mulla on ollut kunnolla hiusta päässä hän on niitä laittanut ja väkertänyt vaikka minkälaisia upeita kampauksia. Vielä tosin pitää hioa ne tanssiaskeleet kuntoon, mutta sitten olen täysin valmis pariin päivään prinsessana :)

Nyt mä jatkan hissan kirjan parissa, tsemppiä kaikille koeviikkolaisille! :)
SHARE:

4 comments

  1. Hei sulle on haaste mun blogissa! :)

    http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Oi ihanalta näyttää mekko! Ootan kyllä innolla kuvia sun wanhoista! :-) Nauti! ♥

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig