2 January 2014

Sale finds

a_C293594
a_C293599
a_C293619
a_C293638
a_C293615

Olin viime perjantaina ja lauantaina kiertelemässä alennusmyynneissä ja tälläsiä juttuja tarttui mukaan. Varsinkin noista nilkkureista oon ihan huippu iloinen ja materialismionnellinen (vaikka ne eivät alennuksessa olleetkaan)! Koska mun budjetti ei ihan anna periksi aidoille Acnen Pistoleille, täytyy tyytyä samankaltaisiin mutta murto-osan maksaviin kenkiin. Nää kun ei normaalihintasenakaan ollut kuin 34,95€ :)
Mun kaapissa on jo pitkään ollut harmaan neuletakin mentävä aukko, joten nyt kun H&M:llä tuli tollainen ihanan pehmeä ja lämmin yksilö 15 eurolla vastaan niin pitihän se totta kai kotiuttaa. Monesti oon nimittäin aamuisin pukeutuessa miettinyt että hitsi, oispa mulla tähän nyt sellanen ihan perus harmaa neuletakki. Ei siis vaatekriisejä enää sen suhteen. 
Musta neule taas lähti mukaan vähän "vahingossa". Mia oli sovittanut sitä mutta ei tykännyt, joten tarjosi mulle kokeiltavaksi ja mähän sitten ihastuin siihen sen verran että päätin kiikuttaa kassalle. Toi neuleen selkäpuoli on mun mielestä niin ihana! Tossa on alempana selässä vielä sellasia timanttinappeja, jotka ei kuvissa näy, mutta jotka tuo vähän aina kaivattua blingiä ;) Business up front, party in the back!
SHARE:

9 comments

 1. Ihania juttuja! Varsinki noi kengät :)

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, oon niin iloinen että vihdoin löysin hyvät ja vielä noin halvalla!:)

   Delete
 2. Ompa ihania ostoksia! Varsinkin toi neule! :-)

  ReplyDelete
 3. Braun...Rosa... genau meine Lieblingsfarben *-*
  Tolle Sachen.
  Happy New Year!
  Love,
  Seetflower

  ReplyDelete
 4. Ihania ostoksia :) Varsinkin noi nilkkurit, itekki haluisin :)

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ne oli kyllä paras ostos aikoihin! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig