7 January 2014

Project better skin

a_1053908
a_1053911
a_1053915
a_1053919

Mun iho on jo pitkään ollut tosi huonossa kunnossa ja jokin aika sitten totesin, että nyt saa riittää! Ei oo nimittäin mitään inhottavampaa kuin näppyjä pullollaan oleva naama ja vielä kun uusia ilmestyy harva se päivä. Oon kuullut paljon positiivista kommenttia sekä tea tree -, että bio-oilista, joten päätin testata näitä kahta tuotetta näppylöiden ja arpien kukistamiseen. Näiden lisäksi totta kai hoidan ihoani samalla tavalla kuin aiemminkin, eli puhdistan aamuin illoin, jonka jälkeen pyyhin kasvovedellä ja lopuksi levitän kosteusvoiteen. Toivottavasti nämä nyt kuitenkin tuovat ihonhoitoon vielä vähän lisäboostia! Tota tea tree -öljyä laitan iltaisin "täsmähoitona" suoraan jo olemassa olevien ja vasta tuloillaan olevien näppylöiden päälle, jolloin sen on tarkoitus kuivattaa ja estää niitä kasvamasta. Bio-oilia puolestaan levitän aamuin illoin otsalle, jossa sen on tarkoitus haalentaa vanhoja finniarpia. Tossa on vaan se huono puoli, että ohjeessa lukee käyttöajaksi 3kk, enkä mä millään jaksaisi kolmea kuukautta katella näitä arpia mun otsassa. Toivottavasti siis jotain tuloksia näkyy jo aikaisemminkin!  

Ton mun ihonhoitorutiinin pienen uudistamisen lisäksi, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni parin muunkin ihon kuntoon vaikuttavan asian kanssa. Nimittäin veden juonnin ja kasvojen hiplaamisen. Noista varsinkin toi jälkimmäinen tulee varmasti tuottamaan vaikeuksia, sillä vähän väliä huomaan hiplaavani jotain pientä kasvojeni osaa tai nojaavani päätä käteeni. Ja luulen että aika harva meistä juo tarpeeksi vettä päivän aikana, joten nyt ainakin itse aion taas ottaa sen vesipullon mukaan laukkuun joka päivä. 

Toivottavasti nyt näillä keinoilla olisi jotain vaikutusta ja kasvojen iho alkaisi näyttää vähän paremmalta!
SHARE:

4 comments

 1. Mulla on kans ollut tota bio-oilia kun sairastin tossa pari vuotta sitte vesirokon, ja oikeastaan muualla ei niit näppyjä tullu ko naamaa :D ja kyllä se autto! :) Ettei tosiaan oo turha ostos!

  Sulla on myös tosi kivan oloinen tää blogi, kuvat on tosi hienoja! :) Jään lukemaan jatkossakin innolla! ♥

  Kurkkaisithan myös ja heittäisit vaikka jotain mielipidettä? Kommentteja on aina kiva antaa sekä saada! Ü
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä kuulla että toi tosiaan myös toimii! Ja kiitos paljon, ihanaa että tykkäät :) Käynkin heti kurkkaamassa sun blogin!

   Delete
 2. Toi tea tree oil onkin uusi tuttavuus! Kuulostaa hyvältä, joten haluan ehdottomasti testata sitä. Kiitos vinkistä!:-)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig