26 January 2014

Inside my makeup bag

a_1264246
a_1264256

Meikit ja meikkaaminen on jo pitkään ollut asioita, joista pidän todella paljon. Nyt siis pientä kurkkausta mun meikkipussi sisälle! Todellisuudessa pussi pitää sisällään näiden lisäksi vielä vaikka mitä muuta tarpeellista ja tarpeetonta, mutta tässä nyt nämä lähes päivittäisessä käytössä olevat tuotteet.

a_1264278

Kasvomeikin teen yllä olevilla tuotteilla. Ensin Benefit Porefessional primeria, sitten Lumenen CC-voide ja peiteaineet ja lopuksi kiinnitän kaiken tolla M.A.C:n puuterilla. Tohon Lumenen CC-voiteeseen oon ollut monen muunkin tavoin todella tyytyväinen! Tasoittaa hyvin ihon sävyä, mutta on silti kevyen tuntuinen iholla.

a_1264271

Näillä tuotteilla puolestaan syntyy mun silmämeikki. Joskus skippaan luomivärin kokonaan ja laitan pelkät rajaukset, mutta yleensä jotain väriä luomilla kuitenkin on. Pohjustan luomet ensin Lumenen luomiväri-primerilla, jonka päälle levitän Naked2-paletin Bootycall- ja Tease-väriä. Rajauksiin käytän Maybellinen Gel Lineria, joka mulla on ollut käytössä jo monta vuotta. Riittoisaa tavaraa siis! Ripsari mulla vaihtelee ihan päivittäin, mutta toi Maybellinen Colossal Cat Eyes on yksi lemppareista.  

a_1264297

Heh, ois varmaan aika ostaa uusi poskipuna... Tällä hetkellä siis käytössä We Care Iconin poskipuna, joka vetelee aivan viimeisiään ja ikivanha Wet'n'Wildin aurinkopuuteri, jonka yritän nyt äkkiä käyttään loppuun että saan vihdoin ostaa uuden. Tää aurinkopuuterikin on ollut mulla jo monta vuotta ja silti sitäkin on noin paljon vielä jäljellä! Riittoisuudesta siis pisteet tälle, mutta muuten tää ei ole mikään kauhean hyvä. Toisaalta sanoisin kyllä että hinta-laatu -suhde on tässä kohillaan, tää ei nimittäin maksa kuin muutaman euron. 

a_1264308

En tajua miten en joskus aiemmin tehnyt kulmakarvoilleni mitään! Nykyään ne ovat nimittäin juuri ne, jotka ainakin laitan vaikken muuten juuri meikata jaksaisikaan. Tekee heti paljon huolitellumman ilmeen kun kulmat on kunnossa. Tällä hetkellä käytän ihan fiiliksen mukaan joko The Body Shopin kulmaväriä, tai sitten Lumenen kulmakynää. Lopuksi vielä Artdecon kulmageeliä päälle niin karvat pysyy ojennuksessa koko päivän.

Meikkipussini tosiaan sisältää näiden tuotteiden lisäksi paljon muutakin (mm. ripsareita, joihin mulla tuntuu olevan jonkinlainen addiktio), mutta nää on ne perusjutut joilla mun tavallinen arkimeikki syntyy. Huulituotteet mulla vaihtelee niin paljon päivästä toiseen, että niitä en alkanut tähän edes kuvaamaan, mutta jonkinlainen huulirasva + -kiilto -combo on huulillani joka päivä :)
SHARE:

8 comments

 1. Tuo Lumenen CC-voide on ihan parhainta! <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Tuun varmasti käymään läpi monta tollasta putelia :)

   Delete
 2. Haluaisin tuon Urban Decay Naked 2 paletin, vaikka en meikkaa ollenkaan tai niin harvoin laitan mitään kasvoille! :D

  ReplyDelete
 3. Haluaisin niin kovasti ton Naked paletin! <3

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin kyllä ehdottomasti suositella! ;)

   Delete
 4. Tosi kiva postaus! Mäkin haluaisin jonkun Naked-paleteista! Mä käytän muuten tuota samaa rajuausväriä, ja tykkään siit kovasti.

  Mä tein muuten hetki sitten omaan blogiini videon muodossa samanlaisen postauksen. Käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa! :) (http://millamainen.blogspot.fi/2014/01/mita-meikkipussissani-on.html)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon kyllä ollut tohon rajausväriin tosi tyytyväinen :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig