4 January 2014

My 2013: part II

Näin tammikuun ekoina päivinä on vielä ihan sallittua muistella vähän viime vuotta, ennen kuin jätetään menneet menneeseen ja suunnataan katse täysin tulevaan vuoteen. Nyt siis katsaus loppupuoliskoon mun vuodesta 2013. Edellinen postaus, jossa kuukaudet tammikuusta kesäkuuhun, löytyy täältä

heinä
Heinäkuu
Heinäkuun ekan viikon tein "töitä" äidille, ja pidin siskolleni kesäpäiväkotia. Vietettiin vain aikaa siskojen kesken ja käytiin mm. Helsingissä jätskillä ja muuta kivaa. Yhtenä aamuna herättiin Kaisun kanssa jo vähän ennen kuutta ja lähdettiin kävelemään ympäriinsä ja katselemaan kun muu maailma herää. Heinäkuussa oltiin myös Pilvin mökillä ja kävin iskän ja Eetun kanssa katsastamassa asuntomessut. Olin myös vajaa viikon ihan vain yksin kotona, mikä tuntui todella luksukselta. 6-henkisessä perheessä saa nimittäin harvoin olla yksin kotona! Heinäkuussa aloitin mun aamut usein lyhyellä jooga-harjoituksella ulkona terassilla, mikä antoi päiville aina ihan mahtavan startin.

elo
Elokuu
Heinä- ja elokuun vaihteessa Judith tuli Barcelonasta meille muutamaksi päiväksi. Tehtiin kaikkea kivaa ja kesäistä, mm. pyöräiltiin täällä meidän lähiympäristössä, käytiin Porvoossa, Suomenlinnassa ja meidän juhannuspaikassa lettukesteillä. Oli ihanaa saada Judith vuorostaan Suomeen ja noi päivät menikin ohi ihan hujauksessa! Juhlittiin myös pariin otteeseen Kaisun läksiäisiä, ennen kuin hän sitten lähti vuodeksi Saksaan vaihtoon. Käykää muuten tsekkaamassa Kaisun vaihtariblogi! Elokuussa myös kiertelin äidin kanssa kirppareita ja käytiin piiiitkästä aikaa meidän tuttavaperheen luona. Tottakai elokuusta on jäänyt mieleen myös koulun alkaminen, sekä Weekend-festival. Itse olin Weekendissä vain toisena päivänä, mutta sen verran hyviä muistoja jäi, että ensi kesänä on pakko päästä kumpanakin päivänä! 
syys
Syyskuu
Heti syyskuun ensimmäisenä päivänä kävin Mian kanssa katsastamssa Cosmo Fashion Sale Day:n tarjontaa, mutta ainoaksi ostokseksi kuitenkin jäi vain kynsilakka ja sekin Mialle :D Syyskuussa oli myös Suomi-Espanja futispeli, jota oltiin Pilvin kanssa katsomassa ja vieläpä aika hyviltä paikoilta! Kuun puolivälissä juhlittiin siskon 7-vuotissynttäreitä ja muuten aika kuluikin taas koeviikkoon valmistautuessa. 

loka
Lokakuu
Lokakuussa oli I Love Me -messut, joissa mäkin pyörähdin yhtenä päivänä. Eikä ollut muuten turha reissu, mukaan tarttui nimittäin kiharrin jota olin himoinnut jo kauan. Lokakuussa oli myös muutaman päivän mittainen syysloma, jonka aikana kävin Tallinnassa tutkimassa Viron syysvaate-tarjontaa ja katsomassa A-junnulätkää Tuulin kanssa ;) Sain myös mun vanhojen mekon, jota kohtaan mulla oli aluksi vähän epäileväiset fiilikset, mutta heti kun sain mekon päälleni rakastuin siihen palavasti ♥ Lokakuussa mun ja Pilvin yhteinen Mastering the Art of Living -blogi tuli tiensä päähän ja siirryttiin molemmat bloggailemaan omista osoitteistamme. 

marras
Marraskuu
Marraskuussa joulun lähestyminen alkoi jo selvästi näkymään meilläkin. Jouluvalot kaivettiin varastoista ja glögipulloja ja jouluherkkuja alkoi löytymään kaapeista. Isäinpäivää juhlistettiin perinteisesti yhteisellä aamupalahetkellä, johon kuului tietenkin myös äidin ja Eetun leipoma kakku. Marraskuuhun kuului myös skypetystä Kaisun kanssa ja keskustan Starbucksin testaaminen.

joulu
Joulukuu
Joulukuusta on totta kai päällimäisenä jäänyt mieleen itse joulu, mutta kuun varrella tapahtui paljon muutakin kivaa. Heti ensimmäisenä päivänä käytiin perheen kanssa katsomassa Stockan jouluikkunaa, mikä on ollut yks meidän perinteistä siitä asti kun tänne muutettiin. Joulukuussa juhlistettiin Mian ja Roosan synttäreitä pienellä porukalla, ostelin paljon joululahjoja ja kävin katsomassa siskon joulujuhlaa mun vanhalla ala-asteella. Käytiin tyttöporukalla katsomassa uusin Hobitti ja pidettiin muutama tyttöjen ilta. Joulukuussa alkoi myös kauan odotetut vanhojen treenit.

Sellainen oli siis mun vuosi 2013! Vuoteen mahtui paljon itkua ja naurua, ja vaikka viime vuosi olikin mulle aika rankka, jäi mulle kuitenkin päällimäisenä mieleen kaikkia hyviä muistoja. Toivottavasti tästä vuodesta 2014 tulee kuitenkin parempi! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig