17 December 2014

Christmas music

En ole koskaan aiemmin tehnyt musiikkipostausta blogiin, oon vaan silloin tällöin liittänyt kuukauden suosikit -postauksiin sen hetkisiä lempparibiisejä. Nyt kun jouluaattoon on enää tasan viikko (!!), ajattelin jakaa muutaman mun suosikkikappaleen Spotifyn joulusoittolistaltani. Ennen mun ehdottomia lemppareita oli kaikki perinteiset Petteri punakuonot sun muut, mutta tänä vuonna oon alkanut tykkäämään vähän popimmista joululauluista. Nämä ja monet muut kivat joulubiisit on siis soineet mun kuulokkeista ja kaiuttimesta nyt joulukuun ajan kun oon käynyt koiran kanssa lenkillä, ollut suihkussa tai muuten vaan ollut sellainen fiilis, että tilanne vaatii joulumusiikkia. Nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti joulumusiikista ja kuunnella joululauluja melkein kyllästymiseen asti, sillä sitten menee taas vuosi ennen kuin nää kappaleet pääsee uudelleen soittoon.

                              
            
        
        
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig