7 December 2014

Saturday Night Outfit

PC060071
PC060073
PC060098
PC060082
PC060085
PC060111
PC060087
PC060091
PC060119

Eilen juhlimme yhdistetysti iskän nelikymppisiä ja opintojen loppuun saamista. Oma juhla-asuni koostui lopulta farkuista ja topista, joita tein hieman juhlallisemman näköiseksi kiharoilla ja korkokengillä. Alun perin olin ajatellut laittaa tämän jumpsuitin, mutta loppujen lopuksi vähän rennompi pukeutuminen vei voiton. Tuo pitsikaistale topin selässä on mun mielestä kiva yksityiskohta, se tekee topista heti paljon mielenkiintoisemman. Omasta mielestäni asu oli juuri sopiva rentoon juhlimiseen, mutta ei silti liian arkinen nimenomaan noiden korkojen ja kiharan tukan ansiosta. Jossain vaiheessa iltaa kengät kyllä vaihtuivat vähän matalempiin, päkiät olivat nimittäin melko kipeät monen tunnin koroilla seisomisen jälkeen, enkä mä rakoiltakaan välttynyt. Päkiäkivuista ja rakoista huolimatta oli kyllä kiva ilta ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa!

Ilta venyi melko pitkäksi ja yöunet jäivät sen takia vain muutamaan tuntiin, mutta siitä huolimatta on mun suunnattava tänään pitkästä aikaa illaksi töihin. Saa nähdä miten se kassakoneen käyttö muistuu mieleen näin parin kuukauden tauon jälkeen. Oikeastaan on kyllä ihan kiva tehdä taas työvuoro, on se kahvilan pyörittäminen kuitenkin sen verran hauskaa ja helppoa hommaa :) 
SHARE:

6 comments

 1. Ihana toppi. Tosi kaunis tuo topin takaosa. :)

  ReplyDelete
 2. love the top and the heels :-)
  xx inga
  www.heartoverhead.de

  ReplyDelete
 3. La combinazione di top in pizzo e jeans skinny è super bello! Questi si adattano molto bene anche i tacchi alti. Si consiglia di indossare spesso i tacchi alti, che non fanno male così ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Grazie Anna! Questi tacchi sono certamente troppo alti per me e io ci usare non più :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig