31 December 2014

My 2014: Part I

Monissa blogeissa on jo muutaman päivän ajan näkynyt näitä vuosikoostepostauksia, ja mäkin ajattelin nyt sellaisen toteuttaa. Aion tehdä tän postaussarjan neljässä osassa, ettei postauksista tule aivan tolkuttoman pitkiä, ja tässä nyt siis ensimmäinen osa näin uudenvuodenaaton kunniaksi. Hyvää uutta vuotta kaikille!

tammikuu
Tammikuu
Tammikuussa pidettiin ihana brunssi parhaiden tyttöjen kanssa, istahdin pitkästä aikaa kampaajan tuoliin leikkauttamaan huonot latvat pois, valmistauduin wanhoihin käyttämällä mekkoa ompelijalla ja ostamalla kengät sekä harjoittelemalla tansseja ahkerasti ja aloitin italian ylioppilaskirjoituksiin lukemisen.

helmikuu
Helmikuu
Helmikuussa sitten koitti se kauan odotettu prinsessapäivä, jota en kyllä varmasti tule unohtamaan koskaan. Jännityksestä huolimatta kaikki sujui hyvin, eikä mekkokaan revennyt, mikä oli ehkä mun suurin pelko, sillä helma oli sittenkin vähän liian pitkä. Kävin myös pari kertaa Tukholmassa, ensin wanhojen risteilyllä koulukavereiden kanssa ja myöhemmin hiihtolomalla perheen kanssa. Oltiin myös Kaivohuoneella wanhojen jatkoilla, mutta ilta jäi meiden osalta melko lyhyeksi. 

maaliskuu
Maaliskuu
Maaliskuussa oli sitten ne pitkään jännitystä ja ahdistusta aiheuttaneet italian ylppärit, joista kuitenkin selvisin hengissä ja sain arvosanaksi M:n. Olin myös kenkäkauppa MI-NOn pressitilaisuudessa ja tapasin kenkäsuunnittelijoita ja sain kuulla mitä kaikkea oman kenkäkaupan perustaminen vaatii. Maaliskuun 29. oli se kauan odotettu päivä kun täytin 18, ja juhlistettiin mun täysi-ikäistymistä meillä kotona pienellä porukalla. Mun synttäriviikonloppuna saatiin myös perheenlisäystä kun Paki muutti meille asumaan. Maaliskuussa fiilistelin myös kevättä ja odotin innolla tulevaa Rooman-matkaa.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig