1 December 2014

November Favorites

Hyvää joulukuuta! Taas on yksi kuukausi vuodesta selätetty ja se viimeinen lähtee käyntiin. Toistan taas itseäni, mutta en voi oikeasti käsittää, mihin tää aika katoaa! Varsinkin marraskuu kului jotenkin todella nopeasti. Ja uuden kuukauden alkaminen merkitsee myös totta kai sitä, että on aika listata taas muutama mun lempparijuttu viime kuulta. 

PB290056

1. Yves Rocher 100% Natural Origin -puuteri: Olin täysin unohtanut, että omistan tällaisen puuterin, kunnes muutama viikko sitten löysin tän mun meikkilaatikon pohjalta. Oon itse asiassa saanut tän joskus mummultani, jolle tää puuteri oli väärän sävyinen. Tää puuteri on ollut mulla nyt päivittäisessä käytössä siitä asti kun tän löysin, eli on sanomattakin selvää että tykkään! Tää puuteri on aika peittävää ja levittyy iholle tasaisesti. Tää myös näyttää iholla luonnolliselta ja tuntuu kevyeltä, eikä aiheuta kauheaa pakkelinaama-fiilistä. Tän kanssa saa vaan olla varovainen, sillä irtopuuteri lentelee helposti vähän joka suuntaan, mutta kun varovaisesti levittää niin ei ole mitään ongelmaa. Ainoa miinus vähän hassusta hajusta, mutta siihenkin tottuu. 

2. Garnier Fructis Oil Repair 3 -hoitoaine: Mulla on kuivat, pörröiset, vähän luonnonkiharat hiukset, jotka takkuuntuvat todella helposti, ja välillä takut on vaikea selvittää jopa TangleTeezerillä. Tää hoitoaine on kuitenkin auttanut hiusongelmissa! Tää hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja helpommin harjattavat, joten suuremmilta hiusten kanssa tappeluilta on viime viikkoina vältytty. Tässä on mun mielestä myös hinta-laatu-suhde kohdallaan, tää hoitoaine ei nimittäin maksa muutamaa euroa enempää. 

3. OBH Nordica Tourmaline Pro -suoristusrauta: Marraskuun aikana hiuksia tuli jostain syystä suoristeltua enemmän kuin aiemmin, ja homma hoitui tällä viime keväänä ostetulla OBH Nordican raudalla. Tässä suoristusraudassa voi valita kuusi eri lämpötilaa: 155 asteesta 230:een asti, ja itse suoristan useimmiten 200 asteella. Suoristaminen on tällä raudalla todella nopeaa, eikä jokaista hiusosiota tarvitse käsitellä useaan kertaan. Mulla menee koko tukan suoristamisessa vain muutama minuutti, mikä onkin ehkä se suurin syy, miksi tää rauta on ollut niin ahkerassa käytössä viime viikkoina. Edellisen, jo kauan sitten hajonneen suoristusraudan kanssa sain seisoa lähemmäs puoli tuntia peilin edessä, joten aika harvoin tuli silloin hiukset suoristettua.

4. Got2Be Guardian Angel -lämpösuoja: Koska olen suoristanut hiuksia useammin, on myös tää lämpösuoja ollut kovemmassa käytössä kuin aikaisemmin. Tää lämpösuoja on helppo vain suihkutella hiuksiin, eikä tää jätä hiuksia korppuisen tuntuisiksi, vaan levittyy tasaisesti. Tää suojaa hiuksia 220 asteeseen asti, mikä ainakin itselleni riittää oikein hyvin. Mun mielestä tää lämpösuoja myös tuoksuu tosi hyvältä ja parasta on, että tuoksu pysyy hiuksissakin melko pitkään. 

suits

Viimeisenä lempparina mun on pakko mainita Suits! Kuuntelin pitkään kun Pilvi ja Kaisu puhui tästä ja kaikkien niiden kehujen jälkeen päädyin itsekin katsomaan ensimmäisen jakson. Oon nyt noin viikon verran tätä sarjaa katsonut ja oon ihan koukussa! Vaikka sarja, joka kertoo lakifirmasta, ei välttämättä kuulosta siltä kaikkein parhaimmalta, kannattaa silti antaa Suitsille mahdollisuus. Nyt vain toivon, että Netflixiin tulisi pian uusia jaksoja, olen nimittäin jo toisella kaudella, eikä sen enempää Netflixissä vielä ole. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig