29 December 2014

Christmas Presents

PC250066
PC250071
PC250076
PC250085

Kuusen alta löytyi taas tänä vuonna monta pakettia, joista paljastui kaikkea ihanaa ja hyödyllistäkin. Teetä, kosmetiikkajuttuja, rahaa... Joka vuosi mä ihan yllätyn siitä, kuinka juuri mulle tarkoitettuja ja mun näköisiä lahjoja mun läheiset on osanneet mulle antaa. Noista tytöiltä saamistani RealTechniquesin meikkisiveltimistä oon erityisen innoissani, sillä oon jo ainakin pari vuotta noita himoinnut, mutta en vain ole itse saanut tilattua. Oon nyt kerran niitä testannut ja ai että mä tykkään! Sain tytöiltä myös ton ihanan karvakauluksen/tuubihuivin, enkä malta odottaa että pääsen käyttämään sitä kunnolla kun teen jotain muutakin kuin vain istun kotona :D Lontoon matkakassa puolestaan kiittää parista kirjekuoresta, jotka kuusen alta löytyi. Mikään shoppailumatka Lontoon-reissu ei tosin tule olemaan, sillä mun täytyy säästää pennosiani kevään Kalifornian-matkaa varten, mutta muutaman pienen jutun oon ajatellut Lontoosta kotiuttaa. Sisaruksiltani puolestaan sain MAC:in huulikiillon ja Molton Brownin suihkugeelin, joista niistäkin tykkään todella paljon. Kyllä mun läheiset vaan taitaa tuntea mut aika hyvin :)
SHARE:

4 comments

 1. Oi ihania lahjoja. Noi Real Techniquesin siveltimet on kyllä parhaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin munkin mielestä :D Ja joo niin on, niistä tuli heittämällä mun lemppareita!

   Delete
 2. Oih mitä ihania lahjoja oot saanut. :) Olisi kiva nähdä tuo karvakaulus jonkun asukuvan yhteydessä päällä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän sellaisia kuvia ole jossain vaiheessa tulossa :))

   Delete

Blogger Template Created by pipdig