8 January 2015

My 2014: Part IV

Tässä nyt neljäs eli viimeinen osa mun vuoden 2014 vuosikatsauksesta. Nää postaukset tulee nyt aika peräkkäin, koska mun rakas läppäri on edelleen huollossa ja nää postaukset on melkeinpä ainoat, jotka luonnoksissa tällä hetkellä on. Toivottavasti pian tulisi ilmoitus, että kone on valmis noudettavaksi, jotta pääsisin postaamaan muun muassa mun joulukuun suosikit. 

lokakuu
Lokakuu
Lokakuussa kävin Kaisun kanssa illallisella ravintola Vespassa, joka oli kyllä tosi viihtyisä paikka, suosittelen! Aloitettiin tyttöjen kanssa syysloma jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneella Harry Potter -maratonilla, rentouduin katselemalla pitkästä aikaa O.C:tä ja luin vihdoin Puhdistuksen. Pyörähdettiin myös kirja- ja ruokamessuilla, joista ei tänäkään vuonna kyllä mitään lähtenyt mukaan. 

marraskuu
Marraskuu
Marraskuussa järkättiin perinteinen isäinpäivän aamiainen iskälle, saatiin illallisvieraita maistelemaan paria herkullista salaattia ja olin lapsen- ja talonvahtina kun vanhemmat tekivät minivisiitin Tallinnaan. Juhlittiin parin koulukaverin synttäreitä ja otin Spotifyn taas monen vuoden tauon jälkeen käyttöön. Innostuin myös vihdoin siivoamaan mun vaatekaapin, jonka siisteys ei kyllä ole enää ihan samaa luokkaa kuin silloin kun sen siivosin :D Marraskuussa sain myös aikaisena joululahjana mun pitkään himoitseman Olympus Pen -kameran, jonka myötä into kuvaamiseen ja bloggailuun nousi huimasti. 

joulukuu
Joulukuu
Heti joulukuun alussa aloitin lukemaan yhteiskuntaoppia kevään ylioppilaskirjoituksiin. Valmistauduin joulun tuloon kokoamalla joulusoittolistan, vaihtamalla huoneen sisustusta vähän jouluisemmaksi ja ostamalla ja paketoimalla joululahjoja. Itsenäisyyspäivän ilta sujui iskän valmistumista ja synttäreitä juhlien ja tulipahan myös koettua baariyö suvun kanssa :D Myös ystäväporukkamme junnu täytti vihdoin 18. Joulukuussa olin myös pari kertaa jäähallilla kahvia ja pullaa myymässä ja kärsin flunssasta ja silmätulehduksestakin. Joulu oli tänäkin vuonna aivan ihana ja tunnelmallinen ja annoin itselleni luvan rentotua ihan kunnolla. Joululomalla vietin paljon aikaa ylppäreihin lukemalla, mutta vastapainona käytin myös paljon aikaa ihan vain olemiseen ja esimerkiksi Suitsin katselemiseen. Uusi vuosi vaihtui ystävien keskellä raketteja katsellen, mikä oli mahtava päätös kuluneelle vuodelle.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig