24 January 2015

London Diaries: Day I

Nyt on Lontoosta kotiuduttu ja päätin aloittaa heti näiden reissukuvien läpikäymisen. Lento ja juna-/metromatka hotellille sujui jännittämisestä huolimatta tosi hyvin, mutta perillä hotellilla oltiin vasta sen verran myöhään, että käytiin vain ihan siinä hotellin lähistöllä kävelemässä ja mentiin jo ajoissa nukkumaan. Majoituttiin muuten Ibis Hotel London Cityssä, jota voin ehdottomasti suositella! Hotelli oli todella siisti, palvelu hyvää ja metroasema oli ihan kulman takana. 

P1210006
P1210007
P1210018
P1210009
P1210010
P1210021
P1210011
P1210014
P1210015
P1210025
P1210036
P1210040
P1210042
P1210047

Ensimmäisen kokonaisen päivän mä vietinkin sitten melkein kokonaan Oxford Streetillä ja sen lähikaduilla pyörien ja shoppaillen. Mulla oli ostoslistalla tietyt asiat, jotka halusin Lontoosta ostaa ja taisinkin kävellä Oxford Streetin suunnilleen päästä päähän noin kolme kertaa päivän aikana kun etsin milloin mitäkin :D Etsin myös Victoria's Secretin liikettä vaikka kuinka kauan, ennen kuin päätin istahtaa Starbucksiin kahvin ja ilmaisen netin ääreen ja tarkistin osoitteen ja katsoin ihan kartasta että mihin sitä oikein pitääkään suunnata. En muistanut ettei VS:n liike olekaan Oxford Streetillä, vaan yhdellä sen poikkikadulla, jonka ohi olin kyllä päivän aikana kävellyt monta kertaa liikettä kuitenkaan huomaamatta. No, loppu hyvin kaikki hyvin, löysin perille enkä menettänyt järkeäni kaiken sen ihanan tavarapaljouden keskellä. Oxford Streetillä riittää kyllä kauppoja joka lähtöön ja mä sain paremmin kuin hyvin aikana kulumaan eri liikkeitä ja tavarataloja koluten.

P1210058
P1210054

Rankan shoppailupäivän jälkeen suuntasin takaisin hotellille viemään ostoksia ja lepuuttamaan hetkeksi jalkoja ja iskäkin oli tullut jo messuilta takaisin hotellille. Päätettiin sitten yhdessä lähteä vielä takaisin keskustaan syömään ja ostamaan tuliaisia kotiin jääneille. Suunnattiin Piccadilly Circusille ja muutamien pakollisten kuvien jälkeen lähdettiin etsimään ruokapaikkaa. Löydettiinkin Caffe Concerto -niminen paikka, joka osoittautui ihan nappivalinnaksi! Ravintola oli sisältä ylellisen näköinen, mutta hinnat olivat kuitenkin melko alhaiset ja ruokakin oli todella hyvää. Kyseessä onkin jonkinlainen ravintolaketju, sillä bongattiin näitä Concertoja vielä myöhemmin muualtakin. Suosittelen jos on Lontoossa kiva ja edullinen ruokapaikka hakusessa! 
SHARE:

6 comments

 1. Kuulostaa ihanalta ekalta päivältä :) Ja oi noita kauppoja! ♡ Ibis-ketjun hotellit on kyl tosi hyviä, olin just Pariisissa samassa hotellissa eikä ollu valittamista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä todella onnistunut päivä :D Joo mä aion kyllä ehdottomasti pitää Ibisin mielessä!

   Delete
 2. Näyttää ihanalta! Lisää vaan reissukuulumisia!

  ReplyDelete
 3. Samanlaisii fiilareita vs:n löytämisen suhteen! Haahuiltiin edestakas oxford streettiä, kunnes jossai vaihees ryydyttiin ja alettiin kysyy neuvoja :D meijän tapaukses oltiin vaan 15 min ennen sulkemisaikaa siel ja iski paniikki haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Mulla oli onneks ihan reilusti aikaa, mutta olin sieltä yllättävän nopeesti ulkona :D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig