2 January 2015

My 2014: Part II

huhtikuu 
Huhtikuu 
Huhtikuussa lähdettiin äidin ja mummun kanssa viettämään pääsiäistä Roomaan. Mulla oli kovat suunnitelmat shoppailla paljon, mutta loppujen lopuksi ostinkin vain ihan muutaman jutun. Suomessa fiilistelin keväisiä ilmoja ja lisääntynyttä auringon paistetta. Matkaa lukuun ottamatta huhtikuu oli aikalailla vain tavallista arkea. 

       toukokuu
Toukokuu
Toukokuussa kesän lähenemisen pystyi jo tuntemaan ja tsemppasin viimeiset viikot koulussa, vaikka mieli olikin jo melkein kesälomalla. Kävin Pilvin kanssa myymässä vanhoja vaatteita Jäähallin kirppiksellä ja kuvailin äidin istuttamia kesäkukkia. Juhlin vappua kavereiden kanssa Kaivarissa, mutta tulin jo ajoissa kotiin. Olin superinnoissani Australian matkasa.

Kesäkuu
Kesäkuusta mulla ei ole kuvia, sillä mun rakas, monta vuotta palvellut tietokone viimein hajosi lopullisesti. Kesäkuussa kuitenkin shoppailin kesävaatteita, vaikkei suomen säät kovin kesäiset olleetkaan, vierailin serkkujen mökillä ensimmäistä kertaa, vietin juhannusta perinteisissä merkeissä koko äidin puolen suvun kanssa ja aloitin lukemaan matikkaa ja englantia syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Ihan kuun lopussa koitti myös se päivä, kun lähdettiin Akselin ja Eetun kanssa ihan toiselle puolelle maapalloa Australiaan. 

Tässä nyt heti perään toinen osa vuosikatsauksesta. Mun oma tietokone lähti maanantaina huoltomiesten hoiviin, joten tällä hetkellä joudun postailemaan ipadilta, minkä takia postaukset saattavat näyttää vähän hassuilta, tää kun ei ole mitään maailman helpointa hommaa :D Huollossa kestää kuulemma 1-2 viikkoa, mutta toivon että tuo viikko riittäisi ja saisin koneen jo ensi viikolla takaisin ja pääsisin postailemaan normaalisti. 

Toivottavasti kaikkien uusi vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin! :) 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig