16 January 2015

Back again and December favorites

P1010064

Täällä taas! Blogi oli hetken aikaa ihan hiljaisena, sillä kone oli huollossa vähän odotettua pidempään ja ehdin jo postata kaikki valmiit luonnoksetkin. Eilen mulle sitten tuli se pitkään odotettu tekstiviesti, että kone on tullut huollosta ja kävinkin sen sitten heti hakemassa ja nyt postailu jatkuu taas normaaliin tahtiin :) Tietokone meni huoltoon pari päivää ennen vuoden vaihdetta, enkä siis ehtinyt postaamaan mun joulukuun suosikkeja ajallaan, mutta tässä ne nyt tulee, hieman myöhässä vain. 

P1010069

Garnier PureActive -kasvovesi & Bio-Oil: Neutrogenan ja Proactiven kasvovesien loppuessa tuli aika ostaa uusi loppuneiden tilalle. Jonkin aikaa kosmetiikkahyllyllä pyörittyäni ja eri kasvovesiä tutkittuani päädyin tähän Garnierin tuotteeseen. Mua veti puoleensa tän lupaus supistaa ihohuokosia, mun huokoset on nimittäin aika selvästi erottuvat. Ihohuokosten supistamisen lisäksi tää lupaa tehdä ihosta mattapintaisen ja vähentää ihon rasvoittumista. Ihohuokosten supistamisen kohdalla tää kyllä todella tekee mitä lupaa, en muista milloin mun ihohuokoset ovat viimeksi olleet näin pienet. Mattapintaisuuslupauksenkin tää pitää, mutta kasvojen rasvoittumisen kohdalla en kyllä ole huomannut oikeastaan mitään muutosta. Mutta tosiaan jos kaipaa edullista ihohuokosia supistavaa tuotetta, voin ehdottomasti suositella tätä!

Joskus marraskuun lopulla huomasin, että kasvoissa oli taas sen verran arpia, että oli aika ottaa Bio-Oil uudelleen käyttöön. Tää öljyhän nimenomaan haalistaa kaikkia mahdollisia arpia ja tätä voi käyttää mm. raskausarvillekin, mutta itse hieron tätä aina iltaisin kasvoille finniarpia haalistamaan. Tää öljy kyllä tekee tehtävänsä ja nyt on arvet taas huomattavasti haaleammat. Hinta on noin kympin luokkaa ja tää kestää aktiivisessakin käytössä pitkään, öljyä ei nimittäin tarvitse paljoa kerralla. 

P1010073

bareMinerals-meikkivoide ja H&M:n huulikiilto: Näin talvella kun muistutan lähinnä kalkkilaivan kapteenia otin taas käyttöön tän bareMineralsin meikkivoiteen, joka on hieman vaaleampi kuin mun Loréal True Match -meikkivoide, jota käytin paljon syksyllä. Tää meikkivoide peittää hyvin ja levittyy tasaisesti. Itse pyörittelen tän kasvoille KICKSin kabuki-siveltimellä, mutta kaupassa myyjä käytti ihan tavallista meikkivoidesivellintä kun etsittiin mulle oikeaa sävyä ja sekin toimi oikein hyvin. Tää myös tuntuu kasvoilla todella miellyttävältä ja kevyeltä. Ainoa miinus siitä, että levittäessä tää helposti pöllyää ympäriinsä, mutta kun on varovainen ei sekään ole mikään ongelma.

Näin talven pimeydessä myös mun huulilla on ollut usein hieman tummempaa kiiltoa. Tää H&M:n huulikiilto on mun mielestä hintaansa nähden ihan loistava! Väriä tulee levittäessä aika maltillisesti, mutta kuitenkin sen verran että huulista tulee hieman tummemmat. Myös glitterin määrä on mun mielestä kohdallaan, eikä sitä tule ihan niin paljon kuin kuvasta voisi päätellä. Iso peukku siis tälle H&M:n huulikiillolle! Mulla on yksi toinenkin H&M:n kiilto, mutta kirkkaan pinkistä väristään huolimatta siitä ei tule väriä huulille juuri ollenkaan. 

P1010077

caffin Punakuono joulurooibos -tee: Äiti sai tän teen asiakkaaltaan joululahjaksi, mutta niinhän siinä lopulta kävi että mä tän hörpin kokonaan naamaani :D Itse asiassa join viimeisen kupillisen eilen. Join tätä ihanan jouluiselta ja mausteiselta maistuvaa teetä joka ilta ison mukillisen ja tykkäsin tosi paljon! Tää soveltui iltateeksi todella hyvin, sillä rooiboksessahan ei ole yhtään kofeiinia, joten en menettänyt yöunia myöhäisen teehetken takia. Vaikka oon mä hyvillä mielin juonut ihan mustaakin teetä iltaisin menettämättä kuitenkaan yöuniani. Tää joulutee tuli itse asiassa kuin tilauksesta, etsin nimittäin ennen joulua kaupoista Nordqvistin jouluteetä, mutta en löytänyt. Ei kyllä harmita etten löytänyt, tää paikkasi hyvin ja tässä on vieläpä suunnilleen samoja makuja kuin Nordqvistinkin versiossa. Ehkä tästä tuleekin mun perinteinen joulutee :) 
SHARE:

6 comments

 1. Bare minerals seems like a really nice brand, I need to try some products out :)
  --

  http://breakfastataris.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Minä en ole uskaltanut laittaa Bio-oilia omiin kasvoihin, koska en tiedä miten se reagoi.

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä aina vaikeaa etukäteen arvioida miten oma iho reagoi.. Mä olin sen verran turhautunut kaikkien arpieni kanssa että päätin kokeilla ja onneksi kokeilin! :)

   Delete
 3. Onko toi huulikiilto kauhean tahmaista? Kaverini etsii itselleen uutta halpaa huulikiiltoa ja mietin että voisin vinkata tuota hänelle! :)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mun mielestä sen tahmaisempaa kuin muutkaan mun kiillot :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig