25 April 2015

Cali Diaries: Beaches

P4010347
P4010322
P4030389
P4030393
P4030410
P4080663
P4080681
P4100732

Kalifornia on täynnä upeita rantoja ja mekin vierailimme muutamalla. Santa Cruzissa ja Santa Monicassa on kauniin rannan lisäksi huvipuistolaitteita aivan rannan tuntumassa, eli rantsupäivään voi kätevästi yhdistää myös huvipuistopävän. Suurena O.C.-fanina mun oli ihan pakko päästä käymään Newport Beachilla ja hyvä etten alkanut nauraa ääneen kun rannalle päästyämme kuulin erään naisen huhuilevan Ryania :D Me ei pidetty mitään varsinaista rantapäivää niin että oltaisiin otettu ihan pyyhkeet ja uikkarit mukaan, vaan käytiin lähinnä vain katselemassa eri rantojen meininkiä. Huntington Beachillä riitti vilinää, kun taas Laguna Beach oli hieman rauhallisempi paikka. Kaikkia rantoja yhdisti valkoinen hiekka ja kirkkaan sinisenä kimaltava meri, mutta myös kova ja melko kylmäkin tuuli, minkä vuoksi ainakaan itse en kunnon rantapäivää edes kaivannut. Kylmästä tuulesta huolimatta rannoilla kuitenkin riitti porukkaa uimassa, aurinkoa ottamassa ja surffaamassa. Oon jo pitkään halunnut kokeilla surffaamista, mutta vielä tällä reissulla ei ollut sen aika, joten tyydyin vain katselemaan laiturilta kun paikalliset ratsastivat aalloilla. Oli se kyllä sen verran siistin näköistä, että joskus on ihan pakko päästä itsekin kokeilemaan! Näkemistämme rannoista lempparin paikan vie ehkäpä Huntington Beach juurikin sen eläväisyyden ansiosta. Ihmisiä riitti, mutta ranta on kuitenkin sen verran suuri, ettei väenpaljous alkanut ahdistamaan. Rannan läheisyydessä on myös monia söpöjä pikkuputiikkeja, joista löytää kaiken tarvittavan täydellisen surffarilookin luomiseen. Jos siis on Kaliforniaan suuntaamassa niin kannattaa kyllä ehdottomasti vierailla ainakin yhdellä rannalla! Hieman lämpimämmällä säällä rantsussa viihtyisi varmasti pidempäänkin, mutta kyllä näillä meidän pikavisiiteilläkin sai ihan hyvän käsityksen eri rantojen yleisfiiliksestä :)
SHARE:

9 comments

 1. Voi että, miten ihanan näköistä! Nyt olisi se kesä ja loma saatava pian tänne Suomeenkin! Oli varmasti upeaa tuolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi rannat olivat kyllä aivan upeita! Ja kyllä me se kesä vielä tännekin saadaan, kohtahan mennään jo toukokuussa! :))

   Delete
 2. Soon close to home:)) great photos!
  M.

  http://www.itssuperfashion.com/2015/04/hoka-one-one/

  ReplyDelete
 3. Voi apua miten ihania kuvia!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, noissa maisemissa ei kyllä ollut vaikeaa ottaa kauniita kuvia :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig