31 March 2015

March Favorites

P3240009

Taas on yksi kuukausi tullut päätökseen ja kesä on koko ajan lähempänä! Mun maaliskuu kului suurimmaksi osaksi kotona ilman meikkiä ylioppilaskirjoituksiin lukiessa, mutta muutamat kosmetiikkasuosikit ehti kuitenkin kuukauden aikana muodostumaan. Näiden tässä postauksessa näkyvien juttujen lisäksi mun täytyy kyllä mainita yhdeksi suosikiksi tuo lisääntynyt valon määrä! On ollut ihan mahtavaa kun aamulla herätessä on ollut jo ihan valoisaa ja illallakin on saanut nauttia valon määrästä pidempään. Nyt kuitenkin niitä maaliskuun tuotesuosikkeja!

P3240020

EOS huulirasva: Olin jo ihan unohtanut omistavani tän huulirasvan, kunnes yhtenä päivänä tää osui mun silmiin ja on siitä asti ollut päivittäisessä käytössä. Ostin tän jo pari vuotta sitten ja silloin tää olikin mulla tosi aktiivisessa käytössä, mutta sitten jotenkin vain unohtui laatikon pohjalle lojumaan. Nyt oon kuitenkin uudestaan rakastunut tähän, sillä tää tuntuu ihan mielettömän kivalta huulilla! Tää kosteuttaa hyvin ja jättää huulet ihanan pehmeiksi ja mun mielestä toi pallomainen muoto on ihan superhauska :D

The Body Shop Mango Body Butter: Nää Body Shopin vartalovoit on ehdottomasti mun kestosuosikkeja! Harmi vain, että ne ovat mun lompakolle hieman liian kalliita ja siksi kaikki mun omistamat vartalovoit onkin olleet lahjaksi saatuja. Mun polvet ja kyynärpäät on olleet viime aikoina niin kuivia, että iho on ihan hilseillyt ja siksi oonkin aina iltaisin levittänyt niille tätä paksua mangon tuoksuista rasvaa. Tää rasva on ihan superkosteuttavaa ja enää ei ole polvet ja kyynärpäät läheskään niin huonossa kunnossa kuin vielä jonkin aikaa sitten. Kosteutustehon lisäksi rakastan tän ihanaa tuoksua! Mango on yksi mun lempihedelmistä, joten eihän tästä voi kuin tykätä. 

P3240031

Lumene Blueberry -kulmakynä: Mulla vaihtelee aina kausittain minkälaista väriä laitan kulmiini ja viime viikkoina oon tarttunut usein tähän Lumenen kulmakynään. Tää kynä on melko pehmeä, joten tätä on miellyttävä käyttää ja korkissa olevalla harjalla kynän jäljet on helppo häivyttää. 

Covergirl Lashblast Volume -ripsiväri: Oon tän alkuvuoden aikana heittänyt monta vanhaa ripsiväriä roskiin ja tällä hetkellä mulla on jäljellä enää kaksi, joista toinen on tämä Australiasta ostettu Covergirlin ripsiväri. Tätä ripsiväriä onkin viime viikkoina tullut käytettyä melkein aina kun olen väriä ripsiini laittanut. Tää erottelee ripset todella hyvin, eikä ripsiin tule inhottavia paakkuja vaan väri levittyy tasaisesti. Tää myös pidentää ja tuuhentaa, mutta mun mielestä tän ehdottomasti paras puoli on toi erottelevuus. Covergirliähän ei Suomesta saa, mutta kuulemma MaxFactorin tuotteet on ihan vastaavia.

P3240045

Essie Watermelon: Koska olin maaliskuussa suurimman osan ajasta kotona ilman meikkiä, tein olostani hieman huolitellumman lakkaamalla kynnet. Essien lakat on ehdottomasti parhaita koskaan kokeilemiani ja tää Watermelon-sävy on ihan älyttömän herkullinen! Maaliskuun aikana mulla ei itse asiassa ollutkaan kynsissä mitään muuta väriä kuin tätä. Tosin tää väri ehti koristaa mun kynsiä vain kuun pari ekaa viikkoa, kunnes tuli ruotsin ylppärit ja kokeessa revin kaikki kynteni aivan tyngiksi. Tää lakka tulee kuitenkin varmasti olemaan kovassa käytössä myös myöhemmin keväällä ja kesällä, sen verran ihana ja kesäinen sävy on kyseessä. 
SHARE:

5 comments

 1. Kivoja kuvia ja jotenkin ihanan värikkäitä tuotteita löytyy sun maaliskuun suosikeista! :-) Kevät tekee tuloaan..

  Ihanaa tiistaita <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) jep, kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee :))

   Delete
 2. Munkin suosikkeja on ollut tässä kuussa EOSin huulirasva (mulla on se keltainen, eli lemon drop, aivan ihana sitruunan tuoksu ja kosteuttaakin paljon paremmin kuin jotkut baby lipsit :D) ja Essien kynsilakka sävyssä Peach Daiquiri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. EOS ja Essie on kyllä huippuja! Oonkin joskus katellut sitä peach daquiria mutta vielä ainakaan en oo sitä itelleni ostanut :)

   Delete
 3. Great post :)

  http://maariemarie.blogspot.com/

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig