17 November 2015

Camel coat in action

camelcoatinaction2
camelcoatinaction
camelcoatinaction4
camelcoatinaction3
camelcoatdetails
camelcoatinaction6
camelcoatinaction5

Ensimmäiset vaatteet, joihin hiljattain ostamani kamelitakin yhdistin, oli mitkäs muutkaan kuin farkut ja neule. Tätä asua päällä pitäessä tuo takki tuntui jotenkin todella näyttävältä ja hallitsevalta, mutta nyt jälkeenpäin näitä kuvia katsoessa en kyllä ole enää ollenkaan samaa mieltä. Sehän on todella neutraali, hillitty ja simppeli! Luulen, että syy saattoi olla siinä, etten ole pitkään aikaan käyttänyt tällaisia vähänkään pidempiä takkeja, vaan suosinut lähinnä takkeja, joiden helma peittää ehkä juuri ja juuri takapuolen. Nykyään kuitenkin tällaiset vähän pidemmällä helmalla varustetut takit on enemmän mun mieleen, toki esimerkiksi nahtatakit ovat sitten asia erikseen. 

On muuten aika uskomatonta, että mennään jo marraskuussa, eikä ensilumi ole vielä satanut ja ulkona voi yhä kulkea lyhyitä matkoja paljailla nilkoilla! Mulla tosin ei ole asiasta mitään valitettavaa, mä kun en ole mikään talven ylin ystävä. Oon kyllä sitä mieltä, että lumi on todella kaunista ja talvisessa maisemassa se tietty oma tunnelmansa, mutta yleensä saan lumesta ja pakkasesta tarpeekseni parissa viikossa. Jouluihmisenä mulle on tärkeää, että jouluna ja ehkä uutena vuotenakin olisi valkoista, mutta sen jälkeen voisi mun mielestä hypätä samantien kunnon kevääseen. Ja mä kun en talviurheiluakaan juuri harrasta, niin en senkään takia sitä talvea niin kaipaa. Edellisestä laskettelureissustakin on jo useampi vuosi, samoin luistelemisesta, hiihtämisestä nyt puhumattakaan! Mutta onhan talvessa toki niitä hyviäkin puolia, kuten juurikin se joulu ja se, että talven jälkeen tulee aina kevät ;) 

// The first clothes, I combined my recently bought camel coat with, was of course jeans and a knit. When wearing this outfit I felt like that coat looked really pretentious and dominant, but now when I look at these pictures afterwards I don't think like that at all! Vice versa, it's neutral, muted and simple! I think the reason was that I haven't worn coats with even a little bit longer hemline in a long time but preferred coats that barely cover my butt. Nowadays I like these kind of longer coats more, although for example leather jackets are a totally different thing. 

It's unbelievable that we're already in the middle of November and we still haven't had the first snow and you can go outside with bare ankles for short amounts of time! But I don't have anything to complain about, as I'm not exactly the biggest fan of winter. I do think that snow looks really beautiful and a wintery scenery has its very own atmosphere but usually I get sick of snow and cold in a couple of weeks. As a Christmas person it's important to me that we have a white Christmas and maybe New Year as well, but after that I'm ready to jump straight to Spring. And as I basically don't do any winter sports I don't miss Winter because of that either. It's been years since I've done downhill skiing, as well as skating, not to mention cross-country skiing! But Winter has its pros too, like that before mentioned Christmas and the fact, that after Winter there's always Spring ;) 
SHARE:

8 comments

 1. Looks fab! The coat paired with the bag and the laid back shoes is such a gorgeous combination! :)

  Lot of love!
  Tara
  Tara Semira – Ibiza, fashion, lifestyle

  ReplyDelete
 2. haha just kirjotin blogissa että haluan tollaisen pitkän takin :D! Näyttää niin kivalta.. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, ei sitten muuta kuin metsästämään sitä sopivaa! :) Kiitos xx

   Delete
 3. This is a lovely outfit, you always nail it! Would love to have a camel coat myself, it seems like it goes with anything. Great quality photos too. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw thank you Sara! xx And you really can wear a camel coat with almost anything!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig