25 November 2015

Old favourites with new vibes

asu2
asu3
asu4
asu5
asu6
asu7

Halusin kokeilla asukuvien suhteen hieman jotakin uutta, joten vakkarikuvaajan pikkuveljeni sijaan nappasinkin mukaani pikkusiskoni ja kavuttiin kotimme viereisille kallioille räpsimään kuvia. Asussa ei sinänsä ole mitään uutta tai ihmeellistä, päinvastoin kaikki vaatekappaleet ovat vanhoja lemppareita, jotka ovat kuluneen vuoden aikana jääneet melko vähälle käytölle, mutta tykkään näiden kuvien vähän erilaisesta fiiliksestä kovasti! 

Asu puolestaan oli erään lauantain ajeluasu, kun kävin ensimmäistä kertaa ikinä autoilemassa keskustassa autokoulun ryhmäajon merkeissä. Hieman oli mutkia matkassa alkuvaiheessa, mutta lopulta päästiin oikean auton kanssa liikkeelle ja aika leppoisaa se ajaminen siellä keskustassa sitten loppujen lopuksi oli, ainakin silloin lauantaina aamupäivästä ;) Olin varautunut paljon pahempaan, mutta hyvin selvisin ja ajo-opettajaltakin tuli kiitosta. Autolla ajaminen kun ei ole mitään mun suosikkiajanvietettä niin hieman oli jännitystä havaittavissa, mutta kuten sanoin niin ei se niin jännittävää ollutkaan. Nyt on siis kakkosvaihekin suoritettu ja vielä olisi viimeinen jäljellä. Onneksi tässä on kuitenkin vielä vuosi aikaa ennen kuin väliaikainen korttini vanhenee, mutta olisihan se toki hyvä hoitaa nopeasti alta pois.

Mitä olette mieltä näistä hieman erilaisista kuvista tällä kertaa? 

// I wanted to try something different regarding outfit pictures, so instead of my usual photographer, my little brother, I took my little sister with me and we climbed to the cliffs next to our house to snap some pictures. There's nothing new or amazing in the outfit per se, vice versa the clothes are all old favourites that haven't gotten much use during this past year. But I really like the bit different vibe in these pictures!

I wore this outfit one Saturday when I was driving in the centre of Helsinki for the first time in my life because of "group drive" for driving school. We didn't have exactly the smoothest start but eventually we got the right car and could start the drive. Driving in the centre turned out to be actually quite ok, at least on a Saturday morning ;) I had prepared myself for much worse but I did well and even the teacher agreed. Driving a car isn't exactly my favourite pastime so there was definitely some anxiety in the air, but as I said it wasn't that bad after all. So now I have the second part behind me but I still have the last one left. Fortunately there's still a year until my temporary license expires but it would surely be for the best to get it done as soon as possible. 

What do you think of these little bit different pictures this time? 
SHARE:

10 comments

 1. Joo hei vitsi nää on kyl kivoja! Toi tausta antaa heti ihan erilaisen fiiliksen :D

  ReplyDelete
 2. Looks great! Very nice style you have

  xx

  ReplyDelete
 3. Nättejä kuvia! Haha en oo näköjään siis ainoa joka käyttää pikkusisaruksia vakkari asukuvaajina :D

  fashionsituation.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Hahah juu et tosiaan ole! :D xx

   Delete
 4. Aivan upeat kuvat <3 Sulla tosin on aina tosi kivoja kuvia :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig