18 April 2018

First Spring Outfit: The Classics

spring-outfit-with-trench-coat

No nyt se on vihdoin täällä - kevät nimittäin! On ollut ihanaa huomata kuinka viime päivinä ulkona on pärjännyt jo kevyemmällä kevätvarustuksella, kukkia on alkanut ilmestyä niin puistoihin kuin ihmisten pihoihinkin ja on vaan yksinkertaisesti tuntunut ihan keväältä. Ensimmäistä kertaa kuukausiin on oikeasti tuntunut lämpimältä, ja se jos mikä on lämmittänyt myös mieltä! Tällä hetkellä menossa on myös viimeinen virallinen viikko yliopistolla, ensi viikko puolestaan on study week, ja sen jälkeen onkin enää yksi iso presentaatio jäljellä ennen kuin lennän koko kesäksi Suomeen jo kolmen viikon päästä. Kevätväsymyskin on aikalailla selätetty ja tuntuu että saan taas normaaliin tapaani oikeastaan vain enemmän virtaa ja energiaa näistä loppukevään kiireistä.

Spring is finally here! It's been amazing to be able to dress a bit lighter recently, to see how flowers are popping up in parks and people's gardens, and how it's just felt like spring. For the first time in months it's actually felt warm, and that has also warmed my heart and mind! We're currently also on our last proper week of uni for the year, then next week is study week, and after that I've only got one big presentation left to give before I fly back home to Finland for the full summer in just three weeks time. I've also managed to ditch the spring tiredness, and feel like I'm actually getting more energy from these busy spring days again. 

trench-coat-and-blue-denim trench-coat-and-blue-denim-spring-outfit

Kevätasut starttaa blogin puolella minkäs muunkaan kuin trenssin kanssa. Klassinen ja ajaton trenssitakki on aina keväisin ja syksyisin yksi mun vaatekaapin eniten käytetyistä takeista, sillä se vaan yksinkertaisesti sopii ihan kaiken kanssa ja näyttää aina tyylikkäältä. Vähän niin kuin kevyempi versio kamelitakista haha ;) Unelmissa on vielä joskus omistaa se aito ja alkuperäinen Burberryn trenssi, mutta sen hankkiminen nyt ei ole ajankohtaista vielä pitkään pitkään aikaan. Onneksi ketjuliikkeistäkin löytyy tosi hyviä vaihtoehtoja, ja esimerkiksi tää mun trenssi on aikoinaan Cubuksen alerekiltä 20€:lla bongattu.

I'm obviously kicking the spring outfits off on the blog with a trench coat. A classic and timeless trench coat is one of the most used items in my wardrobe during spring and autumn, as it just simply goes with everything and always looks elegant. It's like a lighter version of a camel coat haha ;) I'm dreaming of someday owning the one and only Burberry trench, but investing in that is definitely not going to happen in years and years and years. Luckily there are some really great alternatives on the highs street, and for example this trench I'm wearing is a 20€ sale find from a few years back. 

trench-coat-and-blue-denim-outfit-inspiration

Cubus trench // Asos jeans // Zara blazer // H&M shirt // thejewellerybox necklace (gifted) // Reebok shoes

Shop the Look


trench-coat-spring-outfit
spring-outfit-with-trench-coat
trench-coat-and-blue-denim-outfit-inspiration
Photographed by: Minerva P.

Ja koska klassinen sopii klassisen kanssa, niin trenssi yhdistyi sinisiin farkkuihin, valkoiseen t-paitaan ja mustaan bleiseriin. Tässä on kyllä ehdottomasti yksi mun luottoasuista, joka toimii missä ja milloin vaan. Asusteita vaihtamalla lookista saa muokattua eri tilaisuuksiin sopivan, ja esimerkiksi päivälle yliopistolla asun kanssa sopii sporttiset tennarit ja kuvista pois jäänyt suuri Marimekon kangaskassi, kun taas ihan sama pohja toimisi loistavasti esimerkiksi dinnerillä korkoihin, pikkulaukkuun ja punaisiin huuliin yhdistettynä. Tällaiset monikäyttöiset ja muunneltavat asut ja vaatekappaleet on kyllä ehdottomasti kaikkein eniten mun mieleen!

Joko siellä on muutkin ihan kevätfiiliksissä?

And as classics go with classics, I combined the trench with blue jeans, a white tee and a black blazer. This is hands down one of my go-to outfits that just works anywhere anytime. By changing up the accessories the look is super easy to modify to suit different occasions, and for example for a day at University a pair of sporty trainers and a big canvas bag were everything the outfit still needed, but putting on a pair of heels and adding a clutch and a red lip would make the outfit dinner appropriate. These kind of versatile outfits and clothing items really are my favourite kind!

Anyone else been in a real spring mood lately?

Find Me:

Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

2 comments

 1. I love the blazer + trench\coat combo! It's just a great way to stay warm and be cool at the same time in my opinion xx

  Caterina | caterinasosso.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Caterina! And it definitely is, can't go wrong with classic pieces like a blazer and a trench coat! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig