26 October 2018

3 Products Saving My Skin This Autumn

En varmasti ole ainoa, jonka ihonhoitorutiini muuttuu aina hieman sesonkien mukaan. Kesällä mennään vähemmällä ja kevyemmin, kun taas syksyn ja talven tultua tuotteita saa olla enemmänkin ja mitä kosteuttavampaa niin sen parempi! Tänä syksynä oon ottanut mun ihonhoitorutiiniin mukaan kolme uutta tuotetta, joista on ollut ihan hurjasti apua taistelussa syksyn viileyden ja tuulen kuivattamaa ihoa vastaan.

I'm sure I'm not the only one changing their skincare routine according to the seasons. Summer is all about 'less is more' and lightness, whereas come autumn and winter I'll happily introduce more products into my routine and the more hydrating and moisturising a product is the better! This autumn I've made three new additions to my skincare routine, and these have hugely helped me in combatting the dryness that usually comes with the dropping temperatures and autumn winds. 

autumn-skincare-routine-dry-and-dehydrated-skin-madara-sos-botanicsautumn-skincare-routine-for-dry-and-dehydrated-skin-madara-sos-range

Madara SOS Hydra Repair Intensive Serum + Hydra Recharge Cream (gifted)

Madaran SOS-sarjan kosteuttavat seerumi ja kosteusvoide on olleet käytössä nyt muutaman viikon ajan, ja olin ihan superinnoissani että pääsin näitä vihdoin kokeilemaan sillä olin kuullut koko SOS-linjasta niin paljon hyvää! Nimensä mukaisesti molemmat tuotteet on superkosteuttavia, mutta koska ne ovat koostumukseltaan ohuita niin ne imeytyvät silti nopeasti iholle! SOS-sarja myös rauhoittaa ja suojaa ihoa ympäristön rasituksilta. Näiden kahden levityksen jälkeen iho näyttää ja tuntuu pehmeältä, kosteutetulta ja terveeltä, ja uskallan väittää että on näiden kahden ansiota että mun iho on tänä syksynä paremman näköinen kuin minään syksynä aiemmin!

I've been using the Madara SOS Hydra serum and moisturiser for a few weeks now, and I was so excited to finally be able to give these a try as I've heard so many good things about the SOS range in general! As the name suggests, both of these are really hydrating products, but as the consistency is fairly thin they actually absorb really quickly into the skin! The Madara SOS range also calms and protects the skin from the damages of e.g. stress and free radicals. After applying these two, my skin looks and feels soft, hydrated and healthy. And I dare to say that it's thanks to these two that my skin is in a better condition this autumn than any autumn ever before! 

autumn-skincare-fro-dry-and-dehydrated-skinskincare-products-dry-and-dehydrated-skin-madara-sos-botanics

Botanics Organic Hot Cloth Cleansing Balm (gifted)

Liinan kanssa käytettävät puhdistusemulsiot ja -voiteet on olleet suuressa suosiossa ainakin täällä Briteissä jo pidemmän aikaan, mutta itselläni kesti jonkin aikaa päästä niin sanotusti jyvälle tällaisista hot cloth cleansereistä. Viime aikoina oon kuitenkin aivan rakastunut käyttämään tätä Botanicsin Hot Cloth Cleansing Balmia yhdessä musliini- tai puuvillaliinan kanssa aina iltaisin meikkien puhdistukseen. Purkissa tuote on jopa hieman vahamaista ja kovaa, mutta kasvoille levittäessä se ikään kuin sulaa ja samalla muuten sulaa meikkikin! Levitän voiteen kuivalle iholle hieroen ja kun näyttää siltä että meikki on lähtenyt hyvin irtoamaan niin pyyhin kasvot kuumalla vedellä kostutetulla liinalla. Tää jättää jälkeensä vähän öljyisen tunteen, eli pesen kasvot vielä erillisellä puhdistusaineella jälkeenpäin. Tää on kuitenkin huomattavasti hellävaraisempi tapa poistaa meikit kuin esimerkiksi misellivesi+vanulappu, ja ekologisempi myös kun liinat voi heittää pesukoneeseen ja käyttää uudelleen! Vaatii vähän enemmän aikaa ja vaivaa, mutta ehdottomasti sen arvoista varsinkin näin kylmään syys- ja talviaikaan. 

Hot cloth cleansers have been really popular for a while now, but it took some time for me to get into them. However, lately I've been absolutely loving using the Botanics Hot Cloth Cleansing Balm together with a muslin or a cotton cloth to remove my make up at nigh. In the tin the product is quite solid, almost wax-like, but when applied to the face it feels like it's melting under your fingers - and what's also melting is your make up! I apply the balm on dry skin and massage it in gently, and when it looks like the make up is starting to come off I wipe my face with a cloth that's been dampened in hot water. This does leave a bit of an oily residue however, so I follow with a regular cleanser afterwards. Cleansing balm is such a gentle way to remove my make up when compared to e.g. micellar water and a cotton pad, and more environmentally friendly too as you can just throw the cloth into the washing machine and reuse it time after another! Yes, it does require a bit more time and effort, but it's definitely worth it, especially during this time of the year. 

Shop my skin saviours

Find Me:
Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contain affiliate links
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig