29 October 2018

London Postcards

Lontoon viikonloppureissulta on nyt kotiuduttu taas Glasgow’hun ja arkeenpaluu koitti heti tänä aamuna. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan ikimuistoinen joskin väsyttävä, varsinkin kun pääsin kotiovesta viime yönä sisään vasta huomattavasti myöhemmin kuin mitä alkuperäiseen suunnitelmaan kuului, kiitos myöhästyneen lennon.

Muutamaan päivään mahtui muun muassa kymmeniä käveltyjä kilometrejä, loistavaa seuraa, ihania maisemia, live-musiikkia, kuvien ottamista, pikkupullossa käsimatkatavaroissa kuljetettua yllätysglögiä, alustavien tulevien suunnitelmien tekoa, paljon naurua, vähän itkua, hyvää ruokaa ja huonoja vitsejä. Tässä kuitenkin muutama postikortti aina yhtä ihanasta Lontoosta näin viikon alkuun - asukuvia luvassa vielä myöhemmin! 

I’m now back home in Glasgow again after a weekend getaway in London, and it was straight back to reality this morning. The weekend in general was unforgettable but also quite tiring like weekends away can often be, especially after I came through our front door a lot later last night than what was originally planned, thanks to a delayed flight. 


The few days were filled with e.g. tens of walked kilometres, amazing company, beautiful views, live music, photoshoots, surprise souvenirs from home, making primary plans for the future, a lot of laughter, a little bit of crying, great food and bad jokes. But here are a few postcards from London to start this new week with - stay tuned for London outfits! 

london-museums-ice-rinklondon-tate-modern-skyline-viewlondon-city-photos-flowershoplondon-little-venice-canallondon-halloween-decorations

Lontoolaiset olivat todella panostaneet kotiensa Halloween-koristeluihin!

Londoners had really put effort into decorating their homes for Halloween!

london-streetview-china-townlondon-city-flower-displayslondon-hyde-parklondon-city-lights-night-time

Find Me:
SHARE:

6 comments

 1. Oisko sulla Lontooseen ravintolavinkkejä? Mulla on pitkän viikonlopun mittainen Lontoon reissu tulossa ja kiinnostais myös muut tekemisvinkit perusnähtävyyksien ulkopuolelta (esim. nätit alueet yms)! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Lontoossa on vaikka mitä ihania ravintoloita ja kahviloita! Nyt viikonloppuna käytiin sellasessa mulle uudessa paikassa kuin The Elgin, joka oli tosi kiva ja kotoisa! Vuosi sitten puolestaan kävin No 11 Pimlico Road -nimisessä ravintolassa, jota voin ehdottomasti suositella ja kahviloista esimerkiksi Farm Girl on ihana! Oon myös joskus käynyt Cafe Concerto -nimisessä ketjuravintolassa, joka itse asiassa yllätti tosi positiivisesti :)

   Nättejä alueita puolestaan on esim. Kensington, Chelsea ja Notting Hill, ja vähän erikoisempia alueita puolestaan on Camden Town ja Shoreditch joissa kannattaa myös käydä ihan vaan katselemassa ja fiilistelemässä :) Lontoossa kannattaa myös kiertää kirppareita ja vintage -liikkeitä, niistä voi tehdä nimittäin vaikka mitä löytöjä! Ja jos oot nyt ennen joulua suuntaamassa kaupunkiin, niin ihan vaan ympäriinsä käveleminen ja kaikkien niiden upeiden jouluvalojen ihaileminen on ihan parasta ajanvietettä :D

   Arkistoista löytyi vielä pari Lontoo-postausta lisää:
   https://www.pinjakk.com/2017/07/photo-diary-15-hours-in-london.html
   https://www.pinjakk.com/2017/11/a-breakfast-brunch-tip-to-london.html

   Toivottavasti näistä oli jotain apua, ja ihanaa viikonloppureissua sinne! ♥︎

   Delete
 2. Kiitos, näistä oli paljon apua! :) Reissu on tosiaan ennen joulua, joten ihana päästä fiilistelemään joulu-Lontoota ♥︎

  ReplyDelete
 3. I love these photos of London babe! I am dying to plan a little trip back to London as it's been so long since my last visit! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Laura! London is such a gorgeous place, I'm always ready to go back haha! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig