17 April 2020

Quarantine Beauty Favourites

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Kuka muu on alkanut nyt kotoilun aikana kiinnittämään enemmän huomiota ja käyttämään enemmän aikaa kauneudenhoitoon? Kasvohieronnat, itseruskettavat, kasvonaamiot, kynsien lakkaaminen ja yleisestikin kauneudenhoitoon paremmin perehtyminen ja keskittyminen on ainakin täällä päässä taas lisääntyneet. Tänään siis jakoon muutamia mun tämän hetken kauneustuotesuosikkeja niin kasvoille, keholle kuin hiuksillekin.

Has anyone else started to pay more attention and spend more time when it comes to beauty care now that we're self isolating and spending a lot of time at home? Face massages, self tanners, face masks, painting my nails, and in general just finding out more about beauty care and concentrating on it more are something that at least I personally find myself doing. And so today I'm sharing a few of my current beauty product favourites for face, body and hair.

Skincare: Jade roller & Boots Ingredients Vitamin C serum - Ihonhoito, jaderulla, kasvoseerumi, c-vitamiini

Kicks Jade Roller & Boots Ingredients Vitamin C Serum

(Jade roller: pr gift, here)

Pienen tauon jälkeen oon ottanut jaderullailun taas osaksi ihonhoitorutiinia, ja vitsi miten ihanaa onkaan rullailla aamulla väsyneitä kasvoja viileällä rullalla. Säilytän rullaa vielä jääkaapissa, niin rulla on ihan ekstraviileä ja virkistävä. Jaderullailu paitsi viilentää ja virkistää aamuväsyneitä kasvoja, niin se myös vilkastaa kasvojen verenkiertoa ja lieventää turvotusta.

Aamuisessa ihonhoirotutiinissa mulla on mukana myös Briteistä Bootsista ostettu C-vitamiinia sisältävä seerumi. C-vitamiini ihonhoidossa auttaa kirkastamaan ihoa ja lisää ihon hehkua, ja tämän käytön myötä myös oma ihonsävyni on taas hieman tasoittunut. Seerumi myös levittyy ja imeytyy helposti ja nopeasti, ja tässä on todella hyvä hinta-laatusuhde.

After a short break I've incorporated jade roller back into my skincare routine again, and it feels oh so lovely to roll the tired morning face with a cool jade roller. I even keep my roller in the fridge to make the effect extra cooling. Jade rolling refreshes my tired morning face, boosts circulation and de-puffs.

Another product I'm using in my morning skincare routine is the Boots Ingredients Vitamin C Serum. Skincare with vitamin c helps to brighten the skin and add glow to it, and in my experience this one has also helped to even out my skin tone too. The serum applies and  absorbs easily and quickly, and with a price tag of £6 it is great value for money.

ACO Self Tanning Lotion & Skin Treat Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling

Skin Treat Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling & ACO Self Tanning Lotion

(Enzyme & AHA Peeling: here)

Mulle kävi itse asiassa pieni moka tämän Skin Treatin kuorinta-aineen kanssa. Luulin nimittäin tilanneeni kasvoille tarkoitetun kuorinta-aineen, mutta vasta tuotteen paketista käärittyäni tajusin että tää olikin vartalolle tarkoitettu kuorinta. Siitä huolimatta oon kuitenkin uskaltautunut käyttämään tätä myös kasvoille pienissä määrin ja hellävaraisesti hieroen, ja omalle iholleni tämä on toiminut oikein hyvin. Tuote kuorii sekä mekaanisesti että kemiallisesti, ja jättää iholle puhtaan ja pehmeän tunteen. Eikä ole tosiaan ainakaan mun kohdalla aiheuttanut mitään ihoreaktioita, vaikka yleensä olenkin tarkka siitä että vartalotuotteet on vartalolle ja kasvotuotteet kasvoille.

ACO:n Self Tanning Lotion sävyssä 'Medium Tan' on vanha suosikki viime kesältä, ja nyt olen ottanut sen taas uudelleen käyttöön tuomaan iholle kaivattua väriä. Nyt kun nämä Suomen lumisateet ja vallitsevat matkustuskiellot vahvasti näyttää siltä että aitoa rusketusta saa odotella vielä jonkin aikaa, niin purkkirusketuksella pääsee hyvin alkuun. Koostumukseltaan tämä itseruskettava on kuin vartalovoidetta, ja tuote itsessään onkin valkoista ennen kuin se levittyy ja imeytyy iholle. Tätä on helppo käyttää, lopputulos on kaunis ja luonnollinen, ja ennen kaikkea tätä ei tarvitse erikseen huuhdella pois vaikutusajan jälkeen. Tuote myös kosteuttaa tehokkaasti samalla kun se tuo iholle väriä. 

I actually had a little mishap with the Skin Treat peeling product. I thought I'm ordering an exfoliator for the face, but it was only when I unwrapped the tube from the parcel that I realised that this is actually meant to be used on the body instead. I've still been using this on my face though, in small amounts and very gently, and it has been working just fine. The product exfoliates both mechanically and chemically, and leaves my skin feeling clean and soft. And personally I haven't experienced any negative skin reactions, even though I usually am quite particular on keeping face and body products separate and reserved for the areas they are meant to be used on.

ACO Self Tanning Lotion in the shade 'Medium Tan' is an old favourite from last summer, and now I've taken it back to my beauty routine again to bring some well needed colour onto my skin. These Finnish April snowfalls and current travel bans indicate that I might be needing to wait for the natural tan to be possible for quite a while still, so I'm relying on this to get me started on my spring/summer glow. The consistency of the product is like body lotion, and the product itself is actually white before it absorbs onto the skin. This one is easy and simple to use, the result is beautiful and natural, and above all you don't need to wash this off after the development time. The product also moisturises effectively while adding colour to the skin.

Haircare: Pantene Pro-V Mist Behaving Dry Conditioner Mist - Hiustenhoito, hoitoaine, suihkutettava hoitoaine

Pantene Pro-V Mist Behaving Dry Conditioner Mist

Pantenen Pro-V Mist Behaving Dry Conditioner Mist on melko uusi lanseeraus brändiltä, enkä ole kyllä koskaan aiemmin kokeillut mitään vastaavanlaista. En sanoisi että Dy Conditioner Mist on varsinaisesti kuivaa, mutta koostumukseltaan kuitenkin kuivempaa ja hienompaa kuin monet muut suihkutettavat hoitoaineet. Mielestäni koostumus muistuttaa vähän hienojakoista hiuslakkaa. Tuote tekee hiuksista helposti harjattavat, sileät ja pehmeät, ja tuoksuu todella miellyttävältä.

Pantene Pro-V Mist Behaving Dry Conditioner Mist is a fairly new launch from the brand, and I've never seen or tried anything like this before. I wouldn't say that the Dry Conditioner Mist is dry, but the consistency is definitely drier and finer than in many other conditioner sprays. It is a little bit like hairspray. The product detangles, makes your hair smooth and soft and easy to brush, and I'm a big fan of the scent too. 

Beauty product flatlay: products for face, body and hair - Kauneustuotteet: ihonhoito, vartalonhoito, itseruskettava, hiustenhoito

Mitä kauneussuosikkeja teillä on tällä hetkellä?

What are your current beauty product favourites?

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig