4 November 2020

Parisian Inspired Scandinavian Style

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Pariisilaistyylinen pukeutuminen // Paris inspired style

Tämän syksyn ns. 'kaupunkiteema' on ihan ehdottomasti ollut Pariisi. Mäkin fiilistelin Pariisia esimerkiksi tässä postauksessa jo ennen kuin koko Emily in Paris -sarjaa oli edes julkaistu. Mutta niin kai se on, että tässä maailmantilanteessa mielikuvamatkailu ja reissufiiliksen etsiminen Helsingistä ja Suomesta ylipäätään on se kaikkein järkevin ja vastuullisin ratkaisu. 

Paris has without a doubt been the 'city theme' of this autumn. I wrote about my longing for Paris already in this post, even before Emily in Paris was released. But I guess that in these current circumstances visualisation, imagination, dreaming and looking for the holiday vibes in your home town is the best and most responsible option. 

Kuinka pukeutua kuin pariisitar // How to dress like a Parisian
Pariisin inspiroima tyyli // Parisian inspired style

H&M knit (here) // Bubbleroom skirt (gifted, here) // Bubbleroom coat (gifted, here) // Primark beret (similar) // Steve Madden shoes (similar) // New Look bag (here)

Shop the Look

Tosiaan, Pariisi-viboja ja fiilistelyä on näkynyt ympärillä paljon nyt muutamien viime viikkojen aikana. Jännä myös nähdä, miten juurikin esimerkiksi Emily in Paris -sarja tulee vaikuttamaan loppusyksyn ja talven trendeihin. Vähän veikkaan, että trendi sen kuin kiihtyy, ja tuntuu että jo nyt useammat brändit ovat tuoneet esimerkiksi juurikin baskereita loppusyksyn ja talven mallistoihinsa kuin vaikkapa viime vuonna samaan aikaan. Tosin tähän kyllä varmasti vaikuttaa sekin, että sattuneista syistä allekirjoittanut itse myös kiinnittää niihin baskereihin enemmän huomiota. Mutta toisaalta niinhän se menee, että muoti ja trendit heijastavat paitsi yhteiskunnan tilannetta kunakin hetkenä (case in point: tänä vuonna oloasuja on myyty varmaan enemän kuin koskaan aiemmin), niin ne ottavat myös todella paljon vaikutteita populäärikulttuurista (case in point: James Dean Rebel Without a Cause -leffassa ja farkkujen ja valkoisen t-paidan yhdistelmän räjähdysmäinen suosio). 

Like I said, there's been a lot of Paris dreaming going on during these past few weeks. I'm also really eager to see, how exactly will Emily in Paris affect the trends of this remaining autumn and further into the winter season. My guess is that the trend is only going to grow, and I already feel like more and more brands are bringing out e.g. berets into their late autumn / early winter collections compared to this time last year. Although, a part of this is probably due to the fact that, surprisingly enough, yours truly also pays more attention to those berets. But then again, that's exactly how it goes: fashion and trends reflect not only the state of the society at any one time (case in point: the popularity of loungewear has reached a completely new level this year), but they are also hugely impacted by popular culture (case in point: James Dean in the movie Rebel Without a Cause which made jeans and a white t-shirt combination hugely popular).

Pariisilaistyylinen asu syksyyn // Paris inspired autumn outfit

Joka tapauksessa, olipa pariisilaisbuumin taustalla mitä tahansa, itse ainakin aion ottaa siitä ilon irti ja tuoda erilaisilla pienillä yksityiskohdilla hieman pariisitar-fiilistä skandinaaviseen ja helsinkiläiseen kaupunkityyliini. 

Anyway, no matter what's behind the Paris boom, I'm definitely going to embrace it and use little details to bring some of that Parisian chicness to my Scandinavian Helsinki city looks. 

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig