27 March 2021

The Best Comfy but Put Together Outfit for Working from Home

 Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Etätyö pukeutuminen // Work from home outfit inspiration

Millainen on paras asu etätyöläisen kotitoimistolle? Sellainen, joka on mukava päällä mutta näyttää edustuskelposelta Zoom ja Teams -palavereissa. Ja siksi kevään paras ja trendikkäin kotitoimisto-look onkin rennon hupparin ja skarpimman bleiserin yhdistelmä. 


What's the best kind of outfit for a remote worker's home office? the kind that's comfy to wear but looks smart enough for all those Zoom and Teams meetings. And that's exactly why the best and trendiest home office look of this spring is the combination of a casual hoodie and a smarter blazer. 

Kuinka pukea bleiseri hupparin kanssa // How to style hoodies with blazers

Collusion hoodie (here) // Soaked in Luxury leggings (similar) // H&M blazer (similar) // H&M coat (similar) // Björn Borg shoes (PR gift, similar

Ihastuin hupparin ja bleiserin yhdistämiseen ensimmäisen kerran jo viime vuoden alkupuolella, sillä se oli todella toimiva kombo yliopistolle ja mun vakkariasu erityisesti niinä päivinä kun illalla oli luvassa vielä tanssitreenit (miten kaukaisilta noi ajat muuten nyt tuntuukaan...). Nyt viime aikoina hupparin ja bleiserin yhdistäviä asuja on alkanut tulla taas vastaan, ja niinpä muistin tämän vanhan lemppariasun olemassaolon taas uudelleen. Ja täähän on nimenomaan se täydellinen etätyö-look! Tilanne on itse asiassa eskaloitunut siihen pisteeseen, että tekisi mieli hankkia kaikkia ihania erilaisia huppareita ihan vain siitä syystä että pääsisin yhdistelemään niitä kaikkien mun bleisereiden kanssa. Ja kaikkein oudointahan on se, että hupparit houkuttelee kaikissa söpöissä pastellisävyissä, kuten laventeli tai keltainen. 

Shop the Look

I first fell in love with combining hoodies with blazers early last year, as it was such a great combo to wear to uni, especially on those days when I had dance rehearsals in the evening (oh boy how distant those times feel...). Lately I've been spotting more outfits combining hoodies and blazers, and so I was reminded of this old favourite combination again. And this is exactly the perfect home office outfit! The situation has actually escalated to the point where I'd love to get all kinds of different cute hoodies into my wardrobe, purely to be able to wear them with all of my blazers. And the strangest thing is that I'm especially drawn to hoodies in all kinds of cute pastel tones such as lavender or yellow. 

Kotitoimisto pukeutuminen // Home office outfit inspiration
Kuinka pukeutua etätöissä // How to dress when working from home

Huppari tuntuu ihanan kotoisalta ja mukavalta päällä, mutta sen päälle puettu bleiseri tekee lookista kuitenkin siistimmän. Sitä paitsi, monet bleiseritkin ovat oikeasti todella mukavia päällä. Alaosassa puolestaan toimii loistavasti nahkahousut tai vaikkapa treenileggingsit. Ja nyt kun kadut alkavat kuivumaan ja tennarikelit ovat taas täällä, niin sporttinen ja kevyt kenkävalinta tuntuu ihanalta jalassa vaikkapa lounaskävelyllä tai lähikahvilasta take away -kahvin hakiessa. 

A hoodie feels so cosy and comfortable to wear, but the blazer on top makes the look a lot more put together. Besides, many a blazer is actually super comfortable to wear too. As for the bottom, for example a pair of leather trousers or straight up workout leggings work wonderfully. And now that the roads are getting dry and you're finally able to wear trainers again, the sporty and light shoe choice feels lovely on the feet when taking a little lunch break walk or a takeout coffee from a local coffee shop.

Kotitoimisto asuinspiraatio // Home office outfit inspiration

Minkälaisia teidän etätyö- ja kotitoimisto-lookit ovat?


What are you wearing at the home office? 

Find Me:

SHARE:

2 comments

  1. This looks so good! I always avoid sweaters, but styled like this it’s really chique👌🏻 thanks for the inspiration 💃🏻

    ReplyDelete
    Replies
    1. So glad to hear you like the styling, thank you! ♥︎

      Delete

Blogger Template Created by pipdig