7 July 2021

How to Style Cycling Shorts with a Blazer

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Kuinka yhdistää pyöräilyshortsit // How to wear cycling shorts

Tänä kesänä olen kutakuinkin asunut pyöräilyshortseissa. Ne on vain yksinkertaisesti niin mukavat! Olen myös innostunut yhdistelemään pyöräilyshortseja siistimpiinkin asukokonaisuuksiin, ja shortsit jalassa on lähdetty niin töihin kuin kesäreissuunkin. 

Sporttisen ja tyylikkään lookin saa aikaan kun pyöräilyshortseihin yhdistää urheilutopin ja lenkkarit, ja heittää kokonaisuuden päälle rennosti istuvan bleiserin. Asussa yhdistyy sporttisuus, tyylikkyys ja mukavuus, eli mikäs sen parempaa?  


I've been pretty much living in cycling shorts this summer. They're just simply so comfy! I've also been combining cycling shorts with more dressed up looks, and have been wearing a pair to the office as well as on a summer road trip. 

You achieve a sporty and chic look when you wear a pair of cycling shorts together with a sports top and sneakers, and then throw a casual oversized blazer on top. The outfit is sporty, chic and comfy all at the same time, so what's not to love? 

Sporttinen asu ja pyöräilyshortsit // Sporty outfit and cycling shorts
Sporttinen tyyli + kuinka yhdistää pyöräilyshortsit // Sporty outfit + how to combine cycling shorts

Swedish Stockings shorts (PR gift, similar) // Aim'n top (similar) // H&M blazer (similar, on sale) // BjörnBorg shoes (PR gift, similar on sale)

Pyöräilyshortsit on tosiaan osoittaneet monikäyttöisyytensä, ja tulette varmasti näkemään vielä lisääkin kesäisiä asukokonaisuuksia pyöräilyshortsien kanssa. Tällä hetkellä houkuttelisi hankkia myös jotkin muun väriset kuin mustat shortsit, esimerkiksi beiget tai vaikkapa valkoiset voisivat olla kivat ja raikkaat mustien parien vastapainoksi. Niin ja onhan pyöräilyshortsit tietysti täydellinen vaihtoehto myös kesän treenihetkiin, mihin shortsit onkin ehkä alunperin kuitenkin tarkoitetukin. Testattu toimiviksi ainakin laitepilateksessa! 


Cycling shorts have truly shown their versatility, and you will definitely see more summer outfits with cycling shorts from me. Right now I'm also really tempted to get a pair in some other colour than black. I'm thinking that e.g. a beige or white pair would be quite nice and fresh. Oh, and obviously cycling shorts are also the perfect option for summer workouts, which is probably the occasion they were originally meant for. Tried, tested and proved to work at least on a reformer pilates class!

Sporttinen kesämuoti // Sporty summer fashion

Joko te olette lähteneet mukaan pyöräilyshortsi-trendiin? 


Have you already jumped on the cycling shorts bandwagon? 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig