24 July 2021

Best Ways to Style Sportswear

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Parhaat sporttiset asuyhdistelmät // The best sporty outfits

Jos mun tämän kesän pukeutumista kuvailisi kahdella sanalla, ne olisi toisaalta kesämekot ja toisaalta taas sporttisuus. Päälle on tullut päivittäin puettua aikalailla joko jokin ihana ja söpö kesämekko tai sitten sporttinen kokonaisuus, yleensä juurikin pyöräilyshortsien kanssa. Ja useana päivänä itse asiassa molemmat, pyöräilyshortsit kun toimivat niin hyvin mekkojen alla vilautteluvaaralta suojaamassa. 


If I were to describe my summer style in two words, those would be dresses on one hand, and then again sportiness on the other. My daily outfits have pretty much consisted of either some kind of a cute summer dress or a sporty ensemble, usually with a pair of biker shorts. There have also been many days when I've worn both, as biker shorts are such a great piece to wear underneath dresses in order to stay on the safe track when it comes to flashing. 

Asuinspiraatio pyöräilyshortsit // Outfit inspiration biker shorts
Mustavalkoinen sporttinen kesäasu // Black and white sporty summer outfit

Swedish Stocking shorts (PR gift, similar on sale) // Filippa K shirt (second hand, similar) // H&M cap (here) // BjörnBorg shoes (PR gift, similar on sale) // L'Occitane bag (PR gift, similar) // House of Elliott earrings (PR gift, similar)


Mutta jos jätetään mekkopuheet hetkeksi taas sivuun ja keskitytään sporttisempiin kokonaisuuksiin, niin tänään ajattelin jakaa nimenomaan muutamia omia suosikkejani sporttisten asukokonaisuuksien yhdistelemiseen. Mun lemppareita on ehdottomasti sellaiset asut, jotka ei näytä suoraan siltä että on juuri tulossa salilta tai lenkiltä, vaan mieluummin niin että samassa asukokonaisuudessa yhdistyy sporttisia elementtejä johonkin siistimpään, klassisempaan ja/tai naisellisempaan. 

Parhaat sporttiset asukokonaisuudet:

Pyöräilyshortsit + valkoinen rento kauluspaita
Lippis + farkkushortsit + t-paita
Urheilutoppi + shortsit + helmasta solmittu valkoinen kauluspaita
Collegepaita tai huppari + bleiseriBut let's leave dress talk to the side for a little while, and concentrate on the more sporty looks again. Today I wanted to share with you a few of my favourite ways to combining sporty outfits. My go-to looks are the ones that do not look like you are literally straight out of the gym or jog, rather ones that have a sporty element styled together with something smarter, put-together, classic and/or elegant. 

Best ways to style sportswear: 

Biker shorts + white casual button down shirt
Cap + denim shorts + T-shirt
Sports top + shorts + button down shirt tied to knot at the waist
College shirt or hoodie + blazer

Parhaat tavat yhdistää urheiluvaatteet // Best ways to style sportswear
Pyöräilyshortsit asuinspiraatio // Biker shorts outfit inspiration

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig