17 July 2021

Sporty Summer Whites

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 
 
Sporttinen kokovalkoinen asukokonaisuus // Sporty all white outfit

Kokovalkoiset asukokonaisuudet kuuluvat kesään, ja rakastan valkoisten lookien freshiä ilmettä. Ainakin siis niin kauan kun valkoinen pysyy valkoisena, enkä onnistu sotkemaan vaatteitani kahviin, jäätelöön, mansikkaan tai mihinkään muuhunkaan ihanasti näkyvän tahran jättävään 😄 Sanotaan että kauneuden eteen pitää kärsiä (itse oon tästä muuten vähän eri mieltä!), niin meneekö se sitten niin että tyylin eteen on otettava riskejä? 


All white outfits belong to the summer days, and I love the fresh look of them. At least as long as the white actually stays white and I don't manage to stain my clothes with coffee, ice cream, strawberries or anything else for that matter 😄 They say that beauty requires a little bit of suffering (which I disagree with by the way!), but is is then that style requires a little bit of risk taking?

Kuinka yhdistää tennishame // How to wear a tennis skirt

GinaTricot skirt (here) // FilippaK shirt (second hand, similar) // Birkenstock shoes (here) // H&M earrings (similar

Kokovalkoinen asu paitsi näyttää raikkaalta, niin myös tuntuu päällä huomattavasti mukavammalta ja viileämmältä kuin vaikkapa kokomusta asu - niin tyylikkäältä kuin kokomusta näyttääkin. Tosin en tiedä, onko näillä helteillä mikään väri tai asukokonaisuus oikeasti viileä kun elohopea kohoaa lähemmäs +30 astetta. 

Kesällä rakastan mekkoja ja hameita, mutta erityisesti tänä kesänä myös sporttinen tyyli on vienyt mukanaan. Ja se ei varmasti ole jäänyt huomaamatta jos blogia ja Instagramia on pitänyt silmällä näiden muutamien viime kuukausien ajan. Valkoinen tennishame osuukin siis just eikä melkein tämähetkiseen kesätyyliini! Tämä Gina Tricotin lyhyt tennishame saa myös ison plussan siitä että helman alla on shortsit, eli ei pelkoa siitä että ohikulkijoille vilahtaisi jotakin mitä heidän ei ole ollut tarkoitus nähdä. Käytän nykyään muutenkin melkeinpä aina lyhyitä shortseja hameiden ja mekkojen alla, koska se tuo itselle niin paljon mukavamman ja vapaamman olon vaikka helmat vähän hulmuaisivatkin. 


An all white outfit not only looks fresh, but it feels a lot more comfortable and breezy than let's say all black for example - as good as an all black outfit looks though. Then again, I don't know whether any colour or outfit actually feels breezy now that the temperatures are reaching close to 30 degrees celsius. 

I love wearing dresses and skirts during the summer months, but especially this summer I've also been drawn to sporty looks. Which I believe is not a surprise for anyone who has been following the blog or my Instagram for a little while now. A white tennis skirt ticks both the skirt and the sporty box, and is therefore just the perfect match with my current summer style taste! This short tennis skirt from Gina Tricot also gets a huge plus for the fact that it has built-in shorts underneath, so there's no fear of flashing passers by anything that you were supposed not to. I pretty much always wear a pair of micro shorts under skirts and dresses anyway, as it makes me feel a lot more comfortable and confident even if it gets a little windy. 

Inspiraatiota kesäpukeutumiseen: tennishame // Summer fashion inspiration: tennis skirt
Kokovalkoinen asukokonaisuus kesään // All white summer outfit

Tähän kokovalkoiseen asuun puin tennishameen pariksi rennon valkoisen kauluspaidan, ja kokonaisuutena look toimii mielestäni oikein hyvin. Asu on rennon sporttinen mutta tyylikäs, ja vaikka paita onkin pitkähihainen niin kevyen ja hengittävän puuvillaisen materiaalin ansiosta se päällä ei kuitenkaan läkähdy elävältä. 


In this all white outfit I combined the tennis skirt together with a relaxed white button down shirt, and I think the look works quite nicely as a whole. The outfit is causally sporty yet chic, and even though the shirt has long sleeves you don't absolutely boil and melt in it thanks to the breathable and light cotton material.

Kokovalkoinen kesäasu tennishameen kanssa // All white summer outfit with a tennis skirt

Kuuluuko kokovalkoinen teidän kesäpukeutumiseen?

Do you wear all white looks during summer?

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig