3 December 2013

It's beginning to look a lot like Christmas

a_B252342
a_B252372
a_B252297
a_B252361
a_B252321

Voi että, mä niin rakastan tätä joulun aikaa ♥ Kaikki ihanat valot ja muut koristeet otetaan taas esiin, pipareiden tuoksu leijailee koko talossa ja joulusoittolista soi repeatilla. Jollain tavalla nautin myös siitä joululahjastressistä, joka nousee pintaan aina tähän aikaan vuodesta. Se vain jotenkin kuuluu asiaan ja se fiilis kun keksii ja ostaa jollekin läheiselle ihanan lahjan on jotenkin niin palkitseva. Joulun aikaan liittyy aina myös sellainen tietty salaperäisyys ja jännitys, joka varmasti tulee lapsuudesta kun pukin tuloa odotettiin koko pitkä joulukuu ja ainakin puolet marraskuustakin :D Meillä äiti on niin jouluihminen kuin olla voi, joten näistä joulujutuista saadaan meidän kotona kyllä nauttia pitkään! Kaikkia koristeita ei kuitenkaan vedetä esiin kerralla, vaan joulu "rakentuu" tänne meille pikku hiljaa kun sinne tänne ilmestyy uusia koristeita. Ja viimeisen silauksen tekee totta kai joulukuusi, joka tosin meillä on allergioiden takia vaihtunut aidosta muoviseen. No, ainakin se on täydellisen muotoinen eikä varista neulasia, vaikkei kuuselta tuoksukaan :) Tänä vuonna oon jostain syystä vielä enemmän innoissani joulusta kuin vaikkapa viime vuonna! Tosin se varmaan johtuu siitä, että viime joulu vietettiin vuokramökillä Kuusamossa, kun taas tänä vuonna ollaan ihan vain kotona ja saadaan vieläpä mummuni ja tätini tänne meidän kanssa joulua viettämään. Luvassa siis perinteinen joulu, mutta pienellä vaihtelulla :) Enää 21 yötä aattoon! 
SHARE:

7 comments

 1. Voiei nyt kun katoin tän sun postauksen kuvat niin tuli heti kauhee mieli piparia!:D Ja ihana toi sun piparkakkutalo, munki pitäis sellane tässä jossain vaiheessa tehdä..(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah :D Jos oon ihan rehellinen niin talo on kyllä äidin tekemä, meillä lapsilla kun ei ollut mitään asiaa talon lähelle kun äidillä oli selvä visio :D

   Delete
 2. ihania kuvia on kauheen joulusia ja voivoivoi<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihii, mut voin vaan kuvitella minkälainen winter wonderland joulumarkkinatsydeemi siel on! :)

   Delete
 3. Yu look very pretty dear! :)

  Loveley Patricia xxx

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig