23 December 2013

Gingerbreads

a_C223320
a_C223308
a_C223323
a_C223338

Enää yksi yö koko talven odotetuimpaan päivään ja ainakin meillä alkaa jännitystä jo olla ilmassa. On muuten ihan käsittämätöntä kuinka luja 7-vuotiaan usko joulupukkiin voi olla! Aada on löytänyt äidin lahjapiilot ja ollut mukana viemässä joululahjoja kummeille, mutta silti usko joulupukkiin vain pysyy. Hyvä vain, koska eihän se joulu tunnu enää yhtään samalta kun usko pukkiin on mennyt.

Eilen koristelin muutamat piparit ja oli kyllä hauskaa puuhaa! Samalla jotenkin ihanan rauhoittavaa ja terapeuttista kun pitää keskittyä kieli keskellä suuta ettei saa vain kamalaa sotkua aikaan. Tosin vaikka kuinka yritin keskittyä, niin ei noista mun luomuksista kovin siistejä tai kauniita tullut :D Tänään tai huomenna ajattelin vielä ottaa uusintakierroksen, jos mun taidot olis vaikka yön aikana ihmeellisesti parantuneet ;) 

Huomenna sitten viimein luvassa riisipuuron ja muiden jouluruokien syömistä, saunomista, lastenohjelmia, haudalla käymistä ja perheen seurasta nauttimista. Ihanaa että joulu on vihdoin täällä! 
SHARE:

2 comments

 1. Looks very delicious!! I love the simple cookie - both how they look and how they taste. With these glitter pearls and all, they look totally high class, and (almost) too good to be eaten!! ;)

  Well done.
  Love
  it.

  Ninon

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig