29 December 2013

My 2013: part I

Nyt kun vuoden viimeiset päivät alkaa olla käsillä, ajattelin koota yhteen vähän kuluneen vuoden kuvia ja fiiliksiä. Ja jotta yhdestä postauksesta ei tulisi kilometrin mittaista, päätin toteuttaa tän kahdessa osassa. Tää vuosi kului kyllä aivan super nopeasti, minkä kyllä varmaan näistä postauksistakin näkee kun suunnilleen jokaisessa ihmettelen ajan kulumista :D Tätä postausta oli tosi kiva tehdä, kun kuva-arkistoja selaillessa mieleen tuli kaikkia ihania muistoja vuoden varrelta ja näitä kuvia valitessa hymy oli huulilla melkein koko ajan. Suosittelen siis ehdottomasti kurkkaamaan sinne kuva-arkistoihin ja muistelemaan mitä kaikkea vuoden (tai vaikka useammankin) aikana on tapahtunut!

tammi
Tammikuu
Tammikuussa 2013 perustettiin Pilvin kanssa meidän yhteinen Mastering The Art of Living -blogi. Oli paljon koulujuttuja, sillä kuun lopussa häämötti taas koeviikko. Tammikuussa oli myös mun ensimmäinen kesätyöhaastattelu ja kävin katsomassa Lumikuningatar-baletin äidin ja Aadan kanssa.

helmi
Helmikuu
Helmikuussa vietin melkein koko hiihtolomaviikon ystäväni luona Barcelonassa. Toi oli kyllä yks mun elämän parhaita viikkoja! Sain elää viikon barcelonalaisessa perheessä ja nähdä millaista se oikea elämä siellä on. Totta kai mua myös kierrätettiin katsomassa erilaisia nähtävyyksiä, eikä me shoppailuakaan unohdettu ;) Oli ihanaa viettää neljä kokonaista päivää hyvän ystävän kanssa ja jutella kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä ♥ Te echo de menos, Judith!  

maalis
Maaliskuu
Maaliskuussa oli paljon kaikkia pieniä tapahtumia piristämässä arkea. Järjestettiin brunssi tyttöjen kesken, käytiin Kuva&Kamera-messuilla ja Forumin blogikirppiksellä, mentiin perheen kesken leffaan ja kaikkea muuta sellasta pientä kivaa. Maaliskuun 29. päivä saavutin sen iän jolloin nainen on kauneimmillaan, eli täytin 17 vuotta. Täytyy varmaan nauttia nyt näistä viimeisistä kuukausista 17-vuotiaana, koska sitten se alamäki alkaa :D

huhti
Huhtikuu
Huhtikuussa ei oikeastaan tapahtunut mitään kovin erikoista. Juhlittiin vuorostaan veljen synttäreitä, kahviteltiin kavereiden kanssa ja mulla oli toinen kesätyöhaastattelu. Muuten päivät toistivat aikalailla sitä tuttua herätys-kouluun-kotiin-läksyt-nukkumaan -kaavaa. 

touko
Toukokuu
Toukokuussa otettiin Kaisun kanssa suunnaksi Tukholma ja One Directionin keikka. Parasta oli kun luultiin että istutaan jossain piippuhyllyllä kiikareiden kanssa, mutta kun päästiin sisään Friends Arenalle tajuttiin että meillähän on permantopaikat ja vieläpä todella edestä! Ja kyllähän se keikka muutenkin oli aivan mahtava! Vaikka kumpikaan meistä ei enää tuolloin ollut mikään vannoutunut fani, niin siellä me kaikkien muiden seassa huudettiin ja laulettiin täyttä kurkkua :D Toukokuussa minä ja äiti koukututtiin aivan täysin Isänmaan puolesta -sarjaan, ja katottiinkin toi eka tuotantokausi muutamassa päivässä. Nyt ei vaan olla löydetty mistään sitä 2. kautta, eikä YLE Areenassakaan näy, joten ton sarjan kattominen on meillä jäänyt tuohon ensimmäiseen kauteen. Voin kyllä suositella tota sarjaa kaikille, on nimittäin aivan älyttömän hyvä! 

kesä
Kesäkuu
Kesäkuusta mulle tulee ensimmäisenä totta kai mieleen koulun loppuminen. Tosin heti kesäloman alussa mulla alkoi parin viikon kesätyöt, joten aikaiset aamuherätykset jatkui vielä jonkun aikaa. Kesäkuussa treffasin paljon kavereita, käytiin piknikeillä ja katottiin leffoja niin teatterissa kuin ihan kotonakin. Onnistuin kehittämään itelleni myös addiktion jäälatteen. Juhannusta vietettiin perinteisesti koko suvun voimin mummun lapsuudenkodissa. Tosta on tullut niin vahva perinne, että mä en edes osaa kuvitella että viettäisin juhannusta jossain muualla. Kuun lopussa vietettiin Kaisun kanssa päivä Tallinnassa shoppaillen ja ympäri kaupunkia kävellen. Vaikka saatiin pariin otteeseen vähän vettä niskaan, meidän minireissu oli muuten todella onnistunut ja aurinko paistoi suurimman osan päivästä. 

Sellainen oli siis ensimmäinen puoli mun vuodesta, toivottavasti joku jaksoi lukea tänne asti!:) 
SHARE:

7 comments

 1. Olipa tosi kiva postaus ja oot tosi nätti :---)

  ReplyDelete
 2. Ihana idea! Todella kauniita kuvia! Näytää että oli hyvä vuosi! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ja juu, kyllä mulle tästä vuodesta on ihan hyvät muistot jäänyt :)

   Delete
 3. Ihanan selkee ulkoasu! Kuvat hienoja, isoja ja tarkkoja (: Tykkään!

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig