1 December 2013

November Favorites

a_B262374

No nyt se on vihdoin täällä - joulukuu nimittäin! Ihan uskomatonta miten tätäkin vuotta voi olla enää kuukausi jäljellä, vastahan koulukin alkoi. Varsinkin tää syksy on mennyt ohi sellasta vauhtia että huhhuh! Kuun vaihtuminen tarkoittaa totta kai myös favorites-postausta, minkä voi toki otsikostakin päätellä ;) Eli nyt katsausta mun suosikkijuttuihin marraskuulta.

a_B262410

M.A.C Sheer Pressed Powder ja VS Sparkle and Shine "The Sweetest Bling" -huulikiilto: Mun rakkaus näitä molempia kohtaan vaan jatkuu. Tosta puuterista kerroin enemmän tässä postauksessa, eikä mielipide sen suhteen ole muuttunut mihinkään. 
Toi Victoria's Secretin huulikiilto on tällä hetkellä ihan mun lemppari! Sävy on ihana vaaleanpunainen ja sitä väriä tulee huuliin juuri sopivasti. Glitteriäkin on niin että se näkyy, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tää ei myöskään jätä huulia tahmeiksi. Tosin itse laitan aina huulirasvaa ennen kiiltoa, mikä tietenkin vaikuttaa asiaan mutta jotkut huulikiillot kyllä tahmaa rasvasta huolimatta. Ja viimeiseksi totta kai se kaikkein tärkein: tuoksu on taivaallinen, eikä maussakaan ole valittamista ;)

a_B262434

Versace Versus: Time for Pleasure -hajuvesi ja Orion Aqualan L -rasva: Tän hajuveden "löysin" uudestaan pari viikkoa sitten, ja sen jälkeen oonkin käyttänyt tätä joka päivä. Oon todella huono kuvailemaan tuoksuja, mutta tosta sanoisin että makea ja hedelmäinen. Toi on itseasiassa aika vanha ja alunperin tätini, mutta päätynyt lopulta mun kaappiini. En tiedä valmistetaanko tätä tuoksua edes enää, en nimittäin oo kertaakaan kaupassa näitä nähnyt. Musta vaan tuntuu että toi on sen verran vanha että alkaa jo pian pilaantumaan, vaikka ei vielä mitenkään erikoiselta haisekaan. Täytyy siis käyttää tota ahkerasti nyt kun vielä voi! 
Tää apteekista saatava Aqualan L on ollut mun pelastava enkeli viime aikoina. Käytän tätä ihan koko keholle, mutta erityisesti mun kantapäille ja tuulen ja kylmän kuivattamille käsille tää on ollut korvaamaton. Tää imeytyy kyllä melko nopeasti, mutta siitä huolimatta tykkään kuitenkin läträtä tän kanssa mielummin illalla ennen nukkumaanmenoa ja antaa rasvan sitten kosteuttaa käsiä yön yli. Ton tuoksusta puolestaan ei voi kyllä sanoa yhtään mitään, se ei nimittäin tuoksu millekään. Tässä tehokkuus menee kuitenkin sen tuoksun edelle.

a_B262484

Puhelinlankaponnarit: Vihdoin mä sain hommattua näitä paljon hehkutettuja ponnareita! Varmaan puoli vuotta oon jo miettinyt että pitäisi ostaa noita, mutta eihän sitä siellä kaupassa sitten koskaan muista. Näiden katkeamattomuudesta en mene takuuseen, yksi nimittäin napsahti poikki viikon sisällä ostamisesta, mutta muuten oon ollut todella tyytyväinen. Nää ei tosiaan katko ja vahingoita hiuksia tai jätä sitä ärsyttävää "ponnarirajaa". Muutenkin näillä tulee mun mielestä paljon kivemman näköinen ponnari kuin ihan niillä tavallisilla. Jotenkin hiukset laskeutuu kauniimmin, eikä vain roiku :D

a_B262456

Lipton Green Tea Strawberry Cupcake: Vihreä tee on niin mun juttu ja tää on kyllä yks parhaista mitä oon koskaan juonut! Mitään cupcaken makua tässä ei oikeastaan ole, mutta mansikan voi kyllä maistaa. Tää oli nyt koeviikolla mun paras kaveri, lukeminen ei tuntunut ihan niin kauhealta kun oli iso lämmin teemuki tukena vieressä. Join tätä vähintään sen pari mukillista päivässä, joten noi 20 teepussia oli loppu alta aikayksikön :D  

Sellasia suosikkeja siis marraskuussa. Seuraavan suosikit-postauksen aikaan joulu onkin jo ohi ja vuosikin vaihtunut, tai ainakin vaihtumassa. Saa nähdä onko se postaus vaan täynnä kaikkia joulujuttuja... Mulle tuli myös mieleen sellanen mahdollisuus, että tekisin jonkinlaisen kokoavamman postauksen koko vuoden suosikeista, mutta saa nähdä miten käy :)
SHARE:

2 comments

  1. oon aina halunnu kokeilla noita ponnareita ! :D ehkä mäkin sitten joskus.. :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig