7 December 2013

Pretty lights

a_B272586
a_B272588
a_B272596
a_C012823

Tänään vietettiin Pilvin kanssa iltapäivä Helsingissä joululahjoja metsästäen. Ei olla kummatkaan koskaan oltu näin "myöhässä" joululahjojen ostamisen kanssa, vaan tässä vaiheessa on suunnilleen ollut kaikki valmiina paketeissa vain odottamssa että lahjat voi antaa saajilleen. Mutta tyhjin käsin ei kumpikaan lähtenyt tänään kotiin, joten ei mitään hätää! Joululahjojen ostamisen lisäksi oli ihanaa vain kävellä ympäriinsä ja ihmetellä maailman menoa. Moni muukin oli kyllä päättänyt lähteä tänään joululahjaostoksille ja tungos kaupoissa oli aikamoinen! Hahah, oli muuten huvittavaa katsoa välillä joidenkin miesten ilmeitä :D Moni olisi vissiin ollut mielummin missä tahansa muualla kuin vaimon/tyttöystävän pakottamana joululahjaostoksilla. 

Eilinen itsenäisyyspäivä kului mun osalta rauhallisissa merkeissä ihan vain kotona rentoillen. "Linnan"juhlia ei tullut tänä vuonna juurikaan katsottua, mitä nyt sivusilmällä vain välillä vilkuilin. Sen sijaan katsoinkin ensimmäistä kertaa elämässäni Tuntematonta sotilasta enemmän kuin viisi minuuttia! En kyllä vieläkään päässyt alusta loppuun asti, joten ensi vuonna uusi yritys ;) 
SHARE:

4 comments

  1. Tosi kivoja kuvia, noi valot on kyllä upeita! :)

    ReplyDelete
  2. Oi noi valot on kyllä upeita! :-) ♥ Huomenna olis mun vuoro mennä hieman jouluostoksille, joten toivottavasti löydän kaiken haluamani...

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig