11 December 2013

Wanderlust

a_C082886
a_C082922
a_C082927
a_C082943
a_C082945
a_C082929
a_C082936

Äiti ja Eetu kotiutuivat itsenäisyyspäivänä lyhyeltä Pariisin reissultaan ja sain ihan huippukivoja tuliaisia! Minimaalinen M.A.C. -kokoelmani sai jatkoa huulikiillon muodossa (niin, mulla on noita M.A.C.in tuotteita nyt tasan kaksi:D) ja kiilto onkin ollut ahkerassa käytössä tällä viikolla. Turha varmaan edes mainita, että tykkään kovasti?;) Äidin oli ollut tarkoitus tuoda mulle jonkinlainen paketti, joka sisälsi tuon pesusienen, suihkugeelin ja vartalovoiteen, mutta vasta kentälle lähtiessä äiti oli tajunnut ettei heillä ollut mukanaan yhtäkään ruumaan menevää laukkua, joten geelit ja voiteet saivat jäädä Pariisiin. Alan pikkuhiljaa ymmärtää, mistä tää munkin välillä vähän hidas ja erikoinen järjenjuoksuni on peräisin... 
Tosta kirjasta oon ihan super innoissani! Se on käytännössä matkapäiväkirja, jonne kirjoitellaan ja täydennetään erilaisia juttuja jokaisesta kohteesta. Ihana idea ja kaikenlisäks todella kaunis kirja! En malta odottaa että pääsen täydentämään tota kaikilla tulevilla matkoilla, ja itseasiassa ens vuodelle onkin jo tiedossa muutama reissu, jonne toi aivan varmasti lähtee mukaan :) 
Hajuvettä en saanut tuliaisena Pariisista, vaan itseasiassa voitin sen MyCosmon kilpailusta. Mulla on nyt viime aikoina käynyt ihan mielettömän hyvä tuuri erilaisten arvontojen ja kilpailuiden suhteen, ja oonkin varma että kohta mulle tapahtuu jotain kamalaa kun tää hyvä onni on jatkunut niin pitkään. Kyseinen tuoksu on siis Trussardin Delicate Rose ja vaikka aluksi olinkin epävarma pidänkö siitä vai en, on se kuitenkin ollut mulla nyt muutamana päivänä käytössä ja oon alkanut pitämään tosta tosi paljon. Mun mielestä ton tuoksu on jotenkin tosi hienostunut, ja tuleekin heti jotenkin paljon fiinimpi olo kun käytän tota. Pitää vaan olla varovainen ettei suihki liikaa, tuoksu on nimittäin aika voimakas. 

Nyt ajattelin vielä väsätä yhden italian aineen ja sen jälkeen onkin kaikki hommat sillä mallilla, että voin vaan rentoutua loppu illan! :)
SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig